Kotek tajil vztah! Nechtěl totiž přijít o fanynky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Kotek tajil vztah! Nechtěl totiž přijít o fanynky!

PRAHA – Herečka Tereza Voříšková (18) poprvé promluvila o svém rozchodu s Vojtou Kotkem (20), se kterým se seznámila během natáčení Rafťáků.


Bývalá přítelkyně promluvila

„Chodili jsme spolu asi rok. Snažili jsme se to tajit a na žádné večírky a párty jsme společně nechodili,“ přiznala mladá herečka.

Tím, kdo chtěl vztah tutlat, byl údajně Vojta, jak prozradil Aha! zdroj z hercova okolí: „Vojtovi dělá dobře zájem holek, píší mu jich tisíce, nechtěl se přiznáním trvalého vztahu o všechny ty holky připravit. Vždyť může mít skoro každou!

“Tereze prý ale nejvíc vadily řeči, že právě díky Vojtovi se dostala k různým rolím a v posledních letech byla poměrně dost obsazována. „Časem jsem se ale nad to dokázala povznést, uvědomila jsem si, že pomluvy budou stále, a je jedno, jestli se jim budu bránit,“ dodala rezignovaně. Heslem, že dvakrát vstoupit do jedné řeky nelze, se ale neřídí. Po Vojtovi teď totiž chodí zase s hercem. „Kdo to je, prozrazovat nechci. Každopádně si nemůžu stěžovat,“ pochválila si svůj nový objev Tereza, která si kromě Rafťáků, kde si střihla i erotickou scénku na záchodcích, zahrála například ve filmech Venkovský učitel, Bobule či Svatba na bitevním poli. Kromě toho vystupovala i ve videoklipu Medvídek skupiny Lucie.


Autor: (dan)
Foto Aha! – Dalibor Puchta

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.