Potměšil nechce umřít! Maxa dostane konečně pořádnou roli | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Potměšil nechce umřít! Maxa dostane konečně pořádnou roli

Ladislav Potměšil byl dost smutný z toho, že v seriálu Ordinace 2skončí. Jaký čeká osud jeho seriálovou manželku Veroniku Jeníkovou, zatím není známo.
Ladislav Potměšil byl dost smutný z toho, že v seriálu Ordinace 2skončí. Jaký čeká osud jeho seriálovou manželku Veroniku Jeníkovou, zatím není známo.

PRAHA – Pro většinu herců dotočná, jen pro jednoho rozlučka – a dost smutná! Herec Ladislav Potměšil (62) bohužel nedobrovolně opustí seriál Ordinace v růžové zahradě 2.


Dotočná Ordinace v růžové zahradě 2

„Ano, má smlouvu jen do konce roku,“ potvrdila nám PR koordinátorka Ordinace Anna Lukešová. Novou posilou by však měl být zpěvák Martin Maxa (46), který konečně dostane pořádnou roli. Kliknutím zvětšete„Ano, o Martinovi se jedná, smlouvy ještě nejsou podepsané, ale měla by to být větší role než jen epizodní,“ dodává Lukešová.

Kliknutím zvětšetePotměšil alias doktor Čížek se smrti brání jako čert kříži. Na čtvrteční dotočné v Yacht klubu byl dost smutný. Svůj osud v seriálu už však dokáže jen těžko zvrátit. „S tím člověk nic nenadělá,“ řekl zklamaný a lidmi oblíbený Ladislav Potměšil.

Večírek k dotočení si samozřejmě nenechala ujít ani chladná doktorka Magda Tárová, kterou hraje Markéta Plánková. A doktoři z Ordinace na ní mohli oči nechat. Kliknutím zvětšete„Teď, když zhubla, tak je to taková kočka, neuvěřitelně jí to sluší,“ shodla se mužská část seriálu v čele s Martinem Trnavským a Martinem Písaříkem.

Kliknutím zvětšeteJen chvíli se na večírku zdržel Jan Šťastný. Zřejmě pospíchal domů za ženou, která mu před časem hrozila rozvodem. Na dotočné se objevila i dcera Jiřího Schmitzera, která se však nepotatila. Neživí se totiž jako herečka, patří do štábu »nováckého« seriálu Ordinace v růžové zahradě 2.


Autor: EVA KREMSEROVÁ
Foto Aha! – David Kundrát

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.