Cibulková nemluví s Etzlerem! A Kaiser sbírá v Číně brouky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Cibulková nemluví s Etzlerem! A Kaiser sbírá v Číně brouky!

Vilma Cibulková si zahraje ve hře Trůn milosrdenctví.
Vilma Cibulková si zahraje ve hře Trůn milosrdenctví.

PRAHA – „Hodinu před každým představením už Vilma s nikým nepromluví. A vyjímkou není ani její jevištní partner a manžel Mirek Etzler,“ svěřil deníku Aha! ředitel Divadla Ungelt Milan Hein (59).


Principál Hein práská:

Právě Vilma Cibulková (41) je jednou z hvězd letní přehlídky Ungeltu, která se bude konat od 14. června po celé prázdniny na hradčanském Novém Světě.

„Vilma je totiž velice zodpovědná herečka a naprosto se koncentruje. Když s nimi potřebuji něco probrat, soustředím se tedy na Mirka,“ doplnil Hein.
Kliknutím zvětšeteDalší hvězdou, která rozzáří Hradčany bude bezesporu herec a komik Oldřich Kaiser ve hře Šest tanečních hodin v šesti týdnech. „Oldřich nyní nabírá dech v Číně, kam odjel sbírat brouky. Vrací se začátkem července, a zde ho čeká třicet představení. V Číně bude žít v partyzánských podmínkách, takže ho eventuální chlad či déšť v letní Praze určitě nezaskočí. Kliknutím zvětšeteAle já věřím, že nás bude po celé léto těšit a hřát sluníčko,“ doufá ředitel Ungeltu. Spolu s Kaiserem bude na hradčanském Novém Světě hrát i bývalá manželka Bolka Polívky Chantal Poullain.
Celou letní produkci odstartuje již v polovině června zpěvačka Marta Kubišová sérií koncertů, na které si pozvala Helenu Vondráčkovou, Lucii Bílou či Lenku Dusilovou. Zazpívají si s ní i Karel Gott a Václav Neckář.


Autor: Jiří LANDA
Foto Aha!: Dalibor PUCHTA, Marek PÁTEK

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.