František Sahula (†45): Neodpustily mu ani po smrti... Manželka ani děti nepřišly! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

František Sahula (†45): Neodpustily mu ani po smrti... Manželka ani děti nepřišly!

PRAHA – Se zpěvákem Františkem Sahulou (†45), který byl v noci na pátek 2. května brutálně zavražděn dvěma mladíky pro pár stokorun, se včera do strašnického krematoria přišly rozloučit stovky fanoušků, kolegové.


Pohřeb zavražděného zpěváka

PRAHA – Se zpěvákem Františkem Sahulou (†45), který byl v noci na pátek 2. května brutálně zavražděn dvěma mladíky pro pár stokorun, se včera do strašnického krematoria přišly rozloučit stovky fanoušků, kolegové z jeho bývalé skupiny Tři sestry, členové kapely Divoký Bill, zpěvák David Koller či rocker a právník Petr Pečený. Ten se Třemi sestrami a dalšími kamarády zaplatil i pohřeb. Aneta Langerová, s níž Sahula také vystupoval, nedorazila.

Kliknutím zvětšeteA z příbuzných přišly jen jeho první manželka Jarmila a Sahulova maminka! Zbylé čelní lavice pro pozůstalé z rodiny zely prázdnotou. Nedorazily ani jeho druhá manželka, ani šest dětí, které z obou manželství má. Prý mu totiž neodpustily ani po jeho smrti. A co tak hrozného jim udělal?


Čtěte zde!


Autor: (son, daz)
Foto Aha! – Marek Pátek, Martin Hykl

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.