Čtyřměsíční syn Aleny Šeredové - Už je z něj model! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Čtyřměsíční syn Aleny Šeredové - Už je z něj model!

Alena Šeredová se synem Louisem Thomasem, který byl z blesků fotoaparátů pěkně vykulený.
Alena Šeredová se synem Louisem Thomasem, který byl z blesků fotoaparátů pěkně vykulený. (Aha! – David Kundrát)

PRAHA – Čtyřměsíční Louis Thomas, syn modelky Aleny Šeredové (30) a italského fotbalového brankáře Juventusu Turín Gianluigiho Buffona (30), je už modelem! Alespoň na přehlídce nové dětské kolekce Reply vyšla Alena na molo i se svým synem v náručí.

A Leoš Mareš si točil domácí video

I misska Kateřina Průšová (23) se už zřejmě připravuje na roli maminky, a tak se v pondělí v jejím náručí vystřídalo několik malých drobečků – všichni však řvali, jako by je na nože bral! A výjimkou nebyl ani syn Leoše Mareše (32), dvouletý Kubík, který pro změnu plakal v objetí svého tatínka.

Zasáhnout musela snoubenka Monika, která na rozdíl od Leoše dokázala řvoucího Kubu utišit a pak se s ním dokonce prošla i po molu. Přitom původně se malý Jakub Mareš nechtěl k přehlídkovému molu v Life Café ani přiblížit. Natož se po něm promenádovat. Leošův synek zřejmě nebude takový exhibicionista jako jeho táta... Největší hvězdou však tentokrát nebyla rodina Leoše Mareše, ani on sám, nýbrž Alena Šeredová, která se poprvé prošla po molu se svým synem. Ještě předtím však předvedla šílenou scénu u svého auta, kde se fotografové snažili malého chlapečka vyfotit. „Už to snad stačilo, podívejte se na něho, jak je vyděšený,“ vyčítala Alena Šeredová fotografům. Poté, co Šeredová opustila molo, odkráčela s maminkou a sestrou do obchodu s hračkami, kde zřejmě vyděšeného Thomase chtěla potěšit.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.