Eva a Vašek: Strach z únosu dcery (4,5)! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 17. dubna 2024

Svátek slaví Rudolf, zítra Valérie

Eva a Vašek: Strach z únosu dcery (4,5)!

Eva a Vašek
Eva a Vašek (Aha! – David Kundrát, Martin Hykl)

BLANSKO – Děsivé obavy z únosu! Panickým strachem o svou dceru Evičku (4,5) trpí Eva Ševčíková (37) z legendárního dua Eva a Vašek.

Děsivé obavy z únosu! Panickým strachem o svou dceru Evičku (4,5) trpí Eva Ševčíková (37) z legendárního dua Eva a Vašek. „Bojím se o ni, nikdy bych nedovolila, aby se stala součástí naší show, je to naše soukromí a to nejcennější, co máme, takže ji před lidmi chráníme,“ přiznala deníku Aha! vyděšená Eva, která se svým manželem Vaškem (54) prodala už přes půl milionu desek a úspěchy slaví doma i v cizině.

Blonďatý andílek s lokýnkami je prostě nejstřeženějším pokladem dvou muzikantských manželů, kteří skoro denně koncertují a vydělávají desítky milionů. „Víte, jaké to teď je, lidé jsou zlí a závistiví, Evička je bezbranná, takže se ji snažíme uchránit ode všeho, co se okolo nás děje. O nás ať si píše kdo co chce, ale co se naší dcery týče, tam neprozradíme vůbec nic,“ dodává Eva, která až donedávna dceru vozila na každý koncert. Teď možná i kvůli obavám, kterými trpí, raději dceru nechává doma.

I jejich dům v Blansku je postavený jako nedobytná pevnost. Kamenná brána a betonový plot chrání »pevnost«, kterou rodina obývá. Ale jak to bude za rok a půl, až dcerka dospěje do věku, kdy by měla nastoupit do školy?

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.