»Paroháč« Vítek Pokorný: Zamiloval se do Nývltové? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

»Paroháč« Vítek Pokorný: Zamiloval se do Nývltové?

Osmnáctiletá Kamila je sice zadaná, páteční večer však strávila  s šéfem X Factoru Vítkem Pokorným.
Osmnáctiletá Kamila je sice zadaná, páteční večer však strávila s šéfem X Factoru Vítkem Pokorným. (Aha! – Martin Hykl, David Kundrát, Petr Novotný)

PRAHA – Šéf svádí soutěžící! Nijak jinak se nedá popsat situace, která v pátek pozdě večer nastala v pražském klubu Mecca. Ženatý šéf právě probíhajícího X Factoru Vítek Pokorný (43), kterému jeho manželka Lucie Zedníčková (39) nasadila »parohy«, tam totiž u baru, po nějakém tom drinku, »balil« zadanou sexy finalistku této soutěže Kamilu Nývltovou (18).

Šéf svádí soutěžící! Nijak jinak se nedá popsat situace, která v pátek pozdě večer nastala v pražském klubu Mecca. Ženatý šéf právě probíhajícího X Factoru Vítek Pokorný (43), kterému jeho manželka Lucie Zedníčková (39) nasadila »parohy«, tam totiž u baru, po nějakém tom drinku, »balil« zadanou sexy finalistku této soutěže Kamilu Nývltovou (18).

„Přeju si, aby můj vztah s přítelem obstál v téhle velké zkoušce, protože to bude hodně náročné,“ prohlásila během začátků X Factoru mladičká Kamila Nývltová, studentka ze Rtyně v Podkrkonoší. V pátek v noci ale vypadalo všechno úplně jinak. Charizmatický moderátor a hlavně vedoucí X Factoru Vítek Pokorný šel za svým cílem – dostat Kamilu na svoji stranu. „Vypadali, že mají mezi sebou moc pěkný vztah,“ komentovali to s úsměvem návštěvníci Axe Dark Temptation Party.

Pokorný je sice ženatý, manželka Lucie Zedníčková, se kterou má dceru Amélii a syna Mikuláše, už ale půl roku chodí s hercem Petrem Štěpánem (33) (deník Aha! informoval jako první). A tak se viditelně snaží o nový vztah, nebo alespoň nalézt spřízněnou duši, které by se mohl vypovídat. Vítku, myslíš ale, že je 18letá dívka ta pravá?

Pokorný ani Nývltová nebyli včera, kdy se konal další přímý přenos X Factoru s podtitulem Československá noc, k zastižení, a tak se nám nepodařil komentář k jejich pátečnímu »rande« získat…

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.