Heidi Janků: Na dovolenou letí s Bartošovou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Heidi Janků: Na dovolenou letí s Bartošovou!

„Knížku Odhalená pravda si s chutí přečtu, vždyť jsem do ní taky pár vět řekla,“ smála se Heidi, když knihou listovala a koukala na dosud nikdy nezveřejněné Ivetiny fotografie.
„Knížku Odhalená pravda si s chutí přečtu, vždyť jsem do ní taky pár vět řekla,“ smála se Heidi, když knihou listovala a koukala na dosud nikdy nezveřejněné Ivetiny fotografie.

PRAHA – Na Tureckou riviéru za sluníčkem a teplem se rozhodla vyrazit zpěvačka Heidi Janků (46) s manželem Ivem Pavlíkem (74).


„V kalendáři jsem našla sedm volných dnů a hned jsem na internetu začala hledat místo, kam na dovolenou. Jenže míst, kam se lítá jen na sedm dní, a to ještě od pátku do pátku, není tolik, takže nakonec poletíme na Tureckou riviéru. Snad tam bude sluníčko a teplo. Pak už mám tak nabitý diář, že se několik měsíců nikam nedostanu,“ řekla deníku Aha! Heidi.

A přiznala, že na dovolenou odletí nejen s manželem, ale i s Ivetou Bartošovou! „Obě jsme holky z Ostravska a teď bydlíme u Prahy jen kousek od sebe, takže jsem si koupila knížku Odhalená pravda. To je Ivetin neautorizovaný životopis a už se moc těším, co všechno se v něm dočtu. Část dovolené zkrátka strávím na lehátku s Ivetou. A neautorizovaný životopis mě zajímá mnohem víc než ten autorizovaný, protože při autorizaci většina z nás ztrácí paměť a spoustu zajímavých a pikantních věcí z knížky vyhodí, což je škoda,“ smála se Heidi, kterou můžete vidět příští sobotu v České televizi v pořadu Souboj hitů.


Autor: (aaj)
Foto Aha! – David Kundrát

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.