Dvořák & Svěcený: Obdivují sexy Maxovou | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Dvořák & Svěcený: Obdivují sexy Maxovou

Album Vivaldianno mohla pokřtila nejkrásnější žena Česka Tereza Maxová.
Album Vivaldianno mohla pokřtila nejkrásnější žena Česka Tereza Maxová.

PRAHA – Tři roky se těžkopádnými kroky ubírali muzikant Michal Dvořák (42) a houslista Jaroslav Svěcený (46) k společnému cíli, kde nakonec čekala sladká odměna v podobě sexy kmotry Terezy Maxové (36), kterou oba pánové obdivují.


Právě ona totiž v pondělí večer pokřtila výtvor těchto dvou excelentních hudebníků – album Vivaldianno. Spojení klasiky s elektronickou muzikou a etnickými nástroji nemohla světová topmodelka doslova rozdýchat. „Já jsem právě svému synovi koupila flétnu a když hraje, tak si někdy říkám, že asi nemá hudbu v těle. To, co jsem teď slyšela, tak pohladilo mé uši. Byl to neuvěřitelný zážitek,“ rozplývala se po koncertu spojeným s křtem alba v klubu La Fabrika Tereza Maxová. Ta v Čechách právě finišuje se stavbou bydlení. „Ne, nepřemýšlím o tom, že bych se sem stěhovala, ale nechtěli už jsme otravovat babičky a neustále bydlet po hotelích,“ řekla deníku Aha! Tereza.

Exkluzivní rozhovor s Terezou Maxovou čtěte v Nedělním Aha!

Kliknutím zvětšete



Autor: (kre)
Foto Aha! – Petr Novotný

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.