Janeček & Mátlová: Svatba na spadnutí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Janeček & Mátlová: Svatba na spadnutí!

Vztah Františka Janečka s Terezou Mátlovou trvá čtyři roky.
Vztah Františka Janečka s Terezou Mátlovou trvá čtyři roky. (Aha! – Marek Pátek)

PRAHA – Tak tentokrát už doopravdy! Hudební producent a parťák Karla Gotta (68) František Janeček (64) se bude ženit! Se svojí partnerkou Terezou Mátlovou (32), s níž vychovává dvouměsíční dcerku Emily Ann, totiž pomýšlí na svatbu.

Tak tentokrát už doopravdy! Hudební producent a parťák Karla Gotta (68) František Janeček (64) se bude ženit! Se svojí partnerkou Terezou Mátlovou (32), s níž vychovává dvouměsíční dcerku Emily Ann, totiž pomýšlí na svatbu. A to navzdory tomu, že je některá média se »zaručenými informacemi« oddala již před dvěma lety.

Janeček úvahy o chomoutu přiznal v magazínu deníku Právo. „Nevidím důvod, proč svatbu nemít.“ Kdy to tedy bude? „To řekneme, až bude čas,“ tvrdí Janeček, který střídavě žije v Dominikánské republice, Praze i v USA. Tam nyní dokonce sousedí s bývalým premiérem Stanislavem Grossem, který si vedle Janečkova sídla v zátoce Hidden Bay v Miami nedávno koupil apartmán.

Ani hudební producent tak zřejmě zatím nemá zcela jasno, kde bude se svojí manželkou žít. „Při dnešním zmenšeném světě to bude zkrátka tam, kde nám bude dobře a kde budeme mít obživu. Tam, kde bude Terezka realizovat své umělecké ambice,“ tvrdí Janeček, který tak zažije už své třetí manželství.

O vztahu Janečka s Mátlovou a hlavně dvaatřicetiletém věkovém rozdílu si ale šeptá celý showbyznys. „Ten věkový rozdíl je úplně šílený. Ale evidentně kde jsou peníze, jde všechno jako po másle,“ směje se jeden ze zpěváků, který si nepřál zveřejnit své jméno.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.