Eva Aichmajerová: Rozchod s přítelem - Sex dobrý, ale... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Eva Aichmajerová: Rozchod s přítelem - Sex dobrý, ale...

PRAHA – Rozchod! Láska moderátorky Evy Aichmajerové (29) a režiséra Adriana Stojkova (38) je minulostí! „Neprožívám zrovna nejlehčí období, ale nechci to komentovat,“ zdráhala se rozchod potvrdit Eva.


To Stojkov nám v SMS zprávě napsal: „Nespojujte, prosím, nadále mé jméno s Evou Aichmajerovou. Prosím bez otázek. Děkuji.“

„Eva si přitom od vztahu tolik slibovala. Byla mezi nimi obrovská chemie, ale reálný život mimo ložnici u nich pokulhával. Moc se k sobě nehodili a Adrian ji často dusil,“ řekla nám jedna s Eviných kamarádek. Negativní roli sehrál i fakt, že Eva žila v Praze a Adrian v Kolíně. Režisér reality show VyVolení televize Prima Adrian Stojkov chodil před Aichmajerovou s Terezou Pergnerovou. Jejich vztah narušovalo podezření, že Stojkov i nadále bydlí a žije se svou předchozí přítelkyní Ivou, a tyto řeči čeřily vodu i během jeho vztahu s Aichmajerovou.

Kliknutím zvětšete



Autor: (gra)
Foto Aha! – Marek Pátek, Milan Hladil

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.