Nahé zprávy v Česku: První holka už v neděli! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Nahé zprávy v Česku: První holka už v neděli!

Na Boom TV se první nahota ukáže již zítra. Zatím půjde jen o předpověď počasí.
Na Boom TV se první nahota ukáže již zítra. Zatím půjde jen o předpověď počasí.

PRAHA – S Nahými zprávami v Česku se roztrhl pytel! Zatímco deník Aha! jako první před dvěma týdny oznámil, že vznikající televize Barrandov připravuje nahaté zpravodajství, o pár dní později si pospíšila televize Nova, aby prozradila, že ona své moderátory svlékne také!


Její Nahé zprávy půjdou ale jen na internetu. A právě tam se objeví i třetí verze nahotinek, kterou připravuje internetová Boom TV! Ta s nahotou vyjede už tuto neděli!

Barrandov finišuje casting svých nahotinek, Nova se chystá, že brzy spustí vysílání, ale všechny je předběhne internetová Boom televize! Ta sice nemá plnohodnotné zpravodajství, ale spíše obdobu zaniklého Počasíčka, nicméně se svým Meteostripem vyjede na www.boom-tv.cz už tuto neděli! „Budeme vysílat každý den, vždy po 22. hodině. Už máme natočeno padesát modelů, deset mužů a čtyřicet dívek, každý natočil dvě předpovědi. Máme tak předtočeno na sto dní dopředu,“ prozradil deníku Aha! šéf Boom TV Roman Anton, na jehož televizi mají své pořady i Zuzana Belohorcová či její přítel Vlasta Hájek. Barrandov začíná vysílat až v druhé polovině roku a na jeho nahé dívky si tedy počkáme, Nova s internetovými zprávami má vyjet v průběhu několika týdnů.

Kliknutím zvětšete Kliknutím zvětšete Kliknutím zvětšete


Autor: PETR MACEK
Foto TV Nova, Boom TV

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.