Sexy Hana Mašlíková: V televizi se svlíkat nebudu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Sexy Hana Mašlíková: V televizi se svlíkat nebudu!

Sexy modelka Hana Mašlíková se rozhodně v televizi při moderování svlékat nebude. Chlapi, to je škoda, co říkáte?
Sexy modelka Hana Mašlíková se rozhodně v televizi při moderování svlékat nebude. Chlapi, to je škoda, co říkáte?

PRAHA – Modelka Hana Mašlíková (24) má jasno! Když se televize Prima rozhodne přitvrdit a bude lpět na tom, aby se v nočním pořadu Sexy šance, který moderuje, svlékla, odejde!


„Jednáme o tom. Já se držím původní podoby, na nové podmínky přistoupit za žádnou cenu nechci. Když dramaturgové nedají jinak, tak budu nucena spolupráci ukončit,“ řekla deníku Aha! Mašlíková, která bude muset z obrazovky kvůli své důstojnosti zřejmě brzy zmizet, protože nařízení od vedení tohoto dráždivého pořadu zní jasně: „Buď se svlékneš, nebo máš padáka!“ pohrozili vnadné modelce, jež patří k nejpopulárnějším moderátorkám pořadu. A zřejmě právě proto chtějí, aby ukázala ještě víc a sledovanost byla díky jejímu bujnému silikonovému poprsí ještě vyšší.

Zvlášť když si navíc Mašlíková svá ňadra před několika týdny nechala už podruhé vylepšit.

Odhalení se ale Mašlíková brání a nezlomí ji ani značné finanční přilepšení. „Nejdu do toho, ani kdyby mi nabídli víc peněz,“ nechala se slyšet Hanka, která si svým vystupováním v Sexy šanci přijde měsíčně zhruba na čtyřicet tisíc korun.

Kliknutím zvětšete



Autor: (son)
Foto Beast.cz

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.