Hranáč se totálně zbláznil! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Hranáč se totálně zbláznil!

 (Aha! – Martin Přibyl)

PRAHA– Zpěvák a účastník druhé řady reality show VyVolení Martin Hranáč (21) je vážně případ pro psychiatra! Po všech malérech, které po soutěži nadrobil, na něj nyní prasklo, že si o sobě vymýšlí ty nejhrůznější historky jenom proto, aby se o něm psalo!

Sláva za každou cenu! To je nejspíš heslem excentrického mladíka, který ve druhé řadě »primácké« reality show VyVolení proslul jako mamka od taťky, pozdějšího vítěze Tonyho Jalovce. Na webu pro homosexuály totiž vyšel článek, ve kterém si jeho údajný kamarád stěžuje na agresivní napadení od Martina. V textu je zběsilý Hranáč vylíčen jako násilník bez sebekontroly, který by se měl léčit. Jenže…

„Ten článek si napsal sám Martin. A každý den mi volá, kolik lidí už si to přečetlo,“ přiznal provozovatel stránky Pindíci.cz. „O tom nepište, to mi nemůžete udělat!“ děsil se Martin poté, co nám sám potvrdil, že si celý text vymyslel sám. „Chtěl jsem udělat něco vostrýho,“ dodal kajícně.

21.4.2008


Více v tištěném Aha!

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.