Vítězové a poražení týdne | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Vítězové a poražení týdne

Moderátorka Katka Kristelová (27) po příletu na venezuelský ostrov Isla Margarita, kde fotí pro Playboy, unikla znásilnění.
Moderátorka Katka Kristelová (27) po příletu na venezuelský ostrov Isla Margarita, kde fotí pro Playboy, unikla znásilnění.  (Aha! – Martin Kundrát, Martin Hykl, Marek Pátek, Alexander Malachovský)

Myslíte si, že české celebrity si žijí v bavlnce? Chyba! I jim se stávají drobné či vážnější nehody, také oni mají svá velká i malá vítězství. Komu z českých celebrit tento týden přálo štěstí a ke komu se obrátilo zády?

Vítězové

Kristelová unikla znásilnění
Moderátorka Katka Kristelová (27) po příletu na venezuelský ostrov Isla Margarita, kde fotí pro Playboy, unikla znásilnění. Po cestě z letiště totiž gangsteři přepadli jeden ze dvou autobusů, cestující okradli a některé ženy znásilnili. Katka byla v druhém autobuse.

Kliknutím zvětšeteKrál porna slavil svobodu
Pornoherec Robert Rosenberg (33) v době, kdy byl ve vězení, domluvil své ženě milence. A to není zdaleka jediné, čím Robert šokoval. Po propuštění z věznice prý jeho žena uspořádala velkou oslavnou sexpárty, které se zúčastnily i dámy z českého showbyznysu!

Poražení

Kliknutím zvětšeteSvobodová to roztočila
Vendula Svobodová (36) našla v Patrikovi Aušovi (30) nejen zdatného milence, ale také solidního parťáka k barovému pultu. Svou oblibu k alkoholu odhalili oba v Divadle Hybernia, kde se konala narozeninová oslava slavného textaře Pavla Vrby (70).

Kliknutím zvětšetePoláček je na dně
Zpěvák Petr Poláček (24), který se zviditelnil díky soutěži SuperStar, se přiznal, že sláva ho srazila až na úplné dno. Popularita mu prý doslova zatemnila mozek. Místo toho, aby na sobě dál pracoval, večer co večer se poflakoval po večírcích a pil až do rána.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.