Veronika Žilková - Den před svatbou nejtěžší rozhodnutí: Zabít svého psa, nebo mu dát život... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Veronika Žilková - Den před svatbou nejtěžší rozhodnutí: Zabít svého psa, nebo mu dát život...

 (Aha! – David Kundrát, Martin Hykl, Marek Pátek)

SUCHDOL – Zabít, či darovat život? Před tímto strašlivým dilematem stála jen několik hodin před dnešní svatbou populární herečka Veronika Žilková (46)! Její devatenáctiletý pes Ben je na tom totiž zdravotně tak špatně, že Veronika byla ještě v pátek ráno pevně rozhodnuta, že ho během dne nechá utratit!

Než aby nechala milovaného pejska trápit a potácet se po zahradě, kde se už nechtěl vzdálit od své boudy, chtěla ušetřit bolest jemu i sobě... Starý kříženec knírače však sebral veškerou sílu, jako by se chtěl dožít jejího nejšťastnějšího dne a nechtěl jí kazit radost... „Ještě ho nechám žít,“ rozhodla tedy Veronika, která se dnes stane paní Stropnickou.

Ta svůj poslední svobodný den strávila horečnými přípravami na svatbu. Stavila se znovu i na infuzi v Motolské nemocnici (po nedávném nachlazení jí neustále píská v uších), ale hlavně se kochala svými svatebními šaty od návrhářky Natali Ruden, které jí vyzvedla a odpoledne domů přivezla dcera Agáta. „Celý komplet smetanově bílé barvy působí dojmem závoje, i když klasický závoj chybí. Je to takový průhledný plášť s kapucou a pod ním jsou jednoduché, korálky ručně vyšívané šaty z organzy a elastického saténu. Myslela jsem i na to, aby byly vzdušné a vypadaly hezky při focení venku. Když zafouká vítr, bude to působit hodně romanticky,“ popisuje Natali Ruden, podle níž mají šaty evokovat naději.A co ještě Veronika poslední den před svatbou dělala? Co už ke sňatku dostala? A k čemu si objednala koně?

Žilková se vdává - Viděli jsme první dar i gratulaci!

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.