Šrek balil Borhyovou - Lucinko, já tě chci! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Šrek balil Borhyovou - Lucinko, já tě chci!

PRAHA – Lucie Borhyová (27) řádí jako utržená ze řetězu! Půvabná moderátorka Televizních novin na Nově se znovu objevila v náruči cizího muže. Na párty v klubu N.11 na Národní třídě.


PRAHA – Lucie Borhyová (27) řádí jako utržená ze řetězu! Půvabná moderátorka Televizních novin na Nově se znovu objevila v náruči cizího muže. Na párty v klubu N.11 na Národní třídě se jejím »důvěrníkem« stal vítěz reality show Velký bratr (Big Brother) milionář Šrek alias David Šín (26)! Ten měl sice na večírku svůj dámský doprovod, to mu ale nezabránilo, aby roztouženě šeptal: „Lucinko, já tě chci!“ Že by cítil šanci?
Kliknutím zvětšetePřestože je Lucie oficiálně stále partnerkou golfisty Alana Babického, v poslední době byla už několikrát načapána »na záletech«. Naposledy to bylo před čtrnácti dny v pražském Tulip lounge baru, odkud poté, co ji deník Aha! vyfotografoval s neznámým mladíkem, utekla. Že by bylo něco pravdy na slovech jejího bývalého milence hokejisty Jaromíra Jágra, který měl prohlásit, že je Lucie nenasytná sexuální mašina...?


Autor: (mac, son)
Foto Aha!: Dalibor Puchta

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.