Hvězda Ordinace v růžové zahradě Jan Vlasák - Těžká autonehoda | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Hvězda Ordinace v růžové zahradě Jan Vlasák - Těžká autonehoda

Jan Vlasák
Jan Vlasák  (Aha! – Dalibor Puchta)

PRAHA – Těžká autonehoda! Hvězda seriálu Ordinace v růžové zahradě, herec Jan Vlasák (65) se v pondělí v noci stal účastníkem těžké dopravní nehody. „Nebylo to bohužel žádné nevinné ťuknutí dvou aut, pan Vlasák bude nejméně šest týdnů v nemocnici,“ potvrdil nám nehodu herce, který se díky roli v hororu Hostel proslavil po celém světě, jeden z jeho kamarádů.

Autohavárie pořádně zkomplikovala i natáčení »nováckého« seriálového hitu Ordinace v růžové zahradě, jehož plány jsou kvůli tomu v troskách. Vlasákova role světáka Leopolda Řeháčka totiž měla v nadcházejících epizodách dostávat víc a víc prostoru. „Samozřejmě, že je to velký problém. Zatím vůbec nevíme, co s tím budeme dělat,“ přiznali nám lidé ze štábu Ordinace v růžové zahradě. „O autonehodě pana Vlasáka byla produkce seriálu ihned informována. Momentálně se řeší natáčecí dny, ve kterých měl pan Vlasák hrát. Panu Vlasákovi přejeme, aby se brzy uzdravil,“ říká k tomu tisková koordinátorka Ordinace Anna Lukešová.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.