Agáta Hanychová: Můj svatební dar pro mámu? Pes! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Agáta Hanychová: Můj svatební dar pro mámu? Pes!

Agáta Hanychová svého psa nezvládá, a tak ho dá zpátky své mámě Veronice jako svatební dar.
Agáta Hanychová svého psa nezvládá, a tak ho dá zpátky své mámě Veronice jako svatební dar.  (Aha! – Martin Hykl, Marek Pátek)

PRAHA – Modelka Agáta Hanychová (21) tvrdí, že svatba její maminky Veroniky Žilkové (46) s hercem Martinem Stropnickým (51) je zbytečná! „Máma to už dvakrát zažila, oba mají spoustu dětí, a tak mi to přijde zbytečný,“ myslí si Agáta. Nezbedná modelka by ale sama nějaký závazek potřebovala. Proto jí maminka o Vánocích dala roční štěně labradora, ale… Hanychová ho nyní nezvládá, a tak pes musí pryč! Teď ho dostane máma jako svatební dar!

Agáta totiž na jednom internetovém chatu na sebe prozradila, že nezvládá svého černého miláčka Badyho, štěně labradora, kterého dostala od Žilkové pod stromeček. „Věnuju ho mámě, protože to je poslední kamarádka, která ode mě ještě psa nemá,“ přiznala Hanychová poté, co minulý týden svého psa ztratila a nakonec našla v útulku.

To Veronika Žilková, která po svatbě přijme příjmení svého manžela Stropnická, je oproti své rozpustilé dceři vzor obětavosti. Deník Aha! ji totiž přistihl, že i přes náročné plánování svatby si najde čas na procházku se svou nejmladší dcerkou, dvouapůlletou Kordulou Stropnickou.

A co na svatbu své mámy říká Agáta? „Martin Stropnický je první chlap, který dokázal mámu zkrotit,“ přemýšlí kontroverzní modelka. Ta se nakonec rozhodla, že když už se její máma potřetí vdává, tak jí veselku hezky zorganizuje. Trochu problém má ale s tím, jak svou maminku přesvědčit, aby využila služeb kadeřníka. „Máma nemá moc vlasů, takže si určitě udělá sama doma svůj účes »à la skřipec«. Žádného kadeřníka k sobě asi nepustí. Ona totiž nesnáší, když se jí někdo dotýká,“ odtajňuje jedno tajemství slavné herečky její dcera.

Další Agátiny informace o chystané svatbě Veroniky Žilkové můžete vidět už dnes v pořadu Top Star magazín od 21.20 hodin na Primě.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.