Klaus & Gott - Bojují o dětskou cenu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Klaus & Gott - Bojují o dětskou cenu!

Prezident Václav Klaus doufá, že dětskou cenu získá.
Prezident Václav Klaus doufá, že dětskou cenu získá.

PRAHA – Tisíce dětí opět rozhodují o nejoblíbenějších osobnostech. V květnu totiž odstartovalo hlasování ankety Jetix Kids Awards, která je obdobou filmových Oskarů. V kategorii.


PRAHA – Tisíce dětí opět rozhodují o nejoblíbenějších osobnostech. V květnu totiž odstartovalo hlasování ankety Jetix Kids Awards, která je obdobou filmových Oskarů. V kategorii Osobnost roku o prvenství bojuje Václav Klaus (65) s Karlem Gottem (66)!

Kliknutím zvětšeteUž druhým rokem ji pořádá dětská televize Jetix a tentokrát se čekají v jednotlivých kategoriích skutečně napínavé souboje.
V kategorii Osobnost roku se totiž o prvenství přetahují dva velikáni, zpěvák Karel Gott a prezident Václav Klaus! A souboj je naprosto vyrovnaný. Loňského nejoblíbenějšího moderátora Leoše Mareše navíc drtí konkurence v podobě Terezy Pergnerové a Vojty Kotka. Děti mohou hlasovat také v kategoriích nejlepší hudební skupina, zpěvák a zpěvačka, nejlepší film a knížka či nejlepší sportovec, v níž bojují fotbalista Milan Baroš, hokejista Jaromír Jágr a atlet Roman Šebrle. Hlasovat mohou na stránkách www.jetix.cz do 15. června. Anketa vyvrcholí slavnostním vyhlášením 25. června v Centrálním parku na Kavčích horách, kde se během tříhodinové show objeví i většina nominovaných.


Autor: Leni KABELÁČOVÁ
Foto Aha!: Marek PÁTEK, ČTK

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.