Bartošová přijela na pohřeb táty - Nejsmutnější návrat domů | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Bartošová přijela na pohřeb táty - Nejsmutnější návrat domů

Iveta Bartošová svého tatínka Karla Bartoše pohřbí nejspíš již dnes.
Iveta Bartošová svého tatínka Karla Bartoše pohřbí nejspíš již dnes.

FRENŠTÁT – Včerejší několikahodinová cesta z Prahy do Frenštátu pod Radhoštěm, respektive do rodných Trojanovic, byla pro zpěvačku Ivetu Bartošovou (42) ještě delší než obvykle.


Tentokrát ji totiž po návratu doma vítala jen maminka Svatava. Táta Karel, jehož naposledy viděla v neděli večer v nemocnici, má mít dneska pohřeb...

Z domu v Uhříněvsi sice Ivetu její ochránce Jiří Pomeje odvezl za asistence dalšího vozu s najatou ochrankou už krátce před osmou hodinou ranní, domů ale ještě nejeli. Nejprve se stavili v Praze na snídani. „Do Frenštátu vyrazíme až kolem jedenácté,“ hlásil po telefonu deníku Aha! Pomeje, který se od Ivety v poslední době ani nehne.

Ve svém rodišti, kde je i přes své životní eskapády milována, Iveta přečkala se svou rodinou noc. Dnes ji čeká tatínkův pohřeb, o němž až do poslední chvíle nebyly známy podrobnosti. „Iveta se rozhodne až na poslední chvíli, je možné, že se obřad i odloží,“ tvrdil Pomeje.

Tomu, že pohřeb proběhne již dnes, ale nasvědčovaly i přípravy na místním hřbitůvku. Tam Karel Bartoš, po němž Iveta zdědila i útěky k alkoholu, spočine. Nemilé dědictví ale Iveta tátovi nikdy nevyčítala. „Pohladila jsem ho, políbila a slíbila, že mu budu dělat jenom samou radost. Že mně může věřit,“ prozradila o svých posledních okamžicích s ním v nemocnici. Bohužel už ji neslyšel, byl v klinické smrti.

Obřad bude v místním kostele a oslava pro pozůstalé v restauraci Na Dolině v Trojanovicích. Právě tam se už v pondělí večer sešla Ivetina maminka Svatava se synem a Ivetiným bratrem Lumírem a s majitelem objektu probírali, jak oslava proběhne.

Kliknutím zvětšeteKliknutím zvětšete


Autor: (red)
Foto Aha! – David Kundrát

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.