Zilková a Stropnický: Tajná svatba! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Zilková a Stropnický: Tajná svatba!

PRAHA – Tak už je to tady! Herečka Veronika Žilková (46) se konečně vdává za uměleckého šéfa Divadla na Vinohradech Martina Stropnického (50)!


Dlouho očekávaná svatba hereckého páru (pro Žilkovou už třetí sňatek v životě) proběhne v přísném utajení v nejbližších dnech v Praze. „Svatba bude v pravé poledne, pak je naplánovaná jízda na lodičkách po Vltavě,“ prozradil deníku Aha! jeden z pozvaných hostů. Přípravami obřadu již několik dní žije Veroničina dcera Agáta, která zařizuje všechny podrobnosti.

„Budu se vdávat tajně na tajném místě,“ mlží Veronika. „Takže prosím vás, nikdo nechoďte 1. května v 9 hodin na Staromák. A vyřiďte to i těm japonským turistům, co tam pod orlojem postávaj s foťákem. I když ti si mě vyfotit můžou, ale za peníze. Nějak si na tu svatební hostinu vydělat musím, no ne?“ žertovala Žilková ještě nedávno ve svém sloupku v deníku Blesk.

Svatba byla na pořadu dne již několikrát, ale vždy ji zatím Veronice zhatilo úmrtí v rodině. Nejdřív v květnu 2007 smrt tatínka Václava (†82), poté ztráta jejího malého syna Melichara (†198 dní), který v listopadu 2007 zemřel po dlouhém boji o život kvůli vrozené brániční kýle. Žilková přitom žije se Stropnickým od roku 2004 a mají spolu téměř tříletou dceru Kordulu. Dohromady pak oba vychovávají devět dětí.

Kvůli utajení je na svatbu pozváno jen minimum hostí převážně z rodiny, z médií pak svatbu bude natáčet společenský magazín televize Prima Top Star.


Autor: (mac)
Foto Aha! – Marek Pátek, David Kundrát

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.