Eva Holubová, Taková normální rodinka: Domů si nastěhovala 10 Peruánců! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Eva Holubová, Taková normální rodinka: Domů si nastěhovala 10 Peruánců!

Eva Holubová v peruánském oblečku jen zářila, neopomněla ani doplňky do vlasů.
Eva Holubová v peruánském oblečku jen zářila, neopomněla ani doplňky do vlasů. (Aha! – David Kundrát, ČT, Dalibor Puchta)

PRAHA – Co zažila herečka Eva Holubová (49) při natáčení volné variace Taková normální rodinka, je nic proti tomu, co ji čeká v příštích dnech. „Dneska mi přijede deset studentů z Peru,“ prozradila Holubová. A to teprve bude šílená domácnost, herečka si totiž Peruánce nastěhuje k sobě domů.

Co zažila herečka Eva Holubová (49) při natáčení volné variace Taková normální rodinka, je nic proti tomu, co ji čeká v příštích dnech. „Dneska mi přijede deset studentů z Peru,“ prozradila Holubová. A to teprve bude šílená domácnost, herečka si totiž Peruánce nastěhuje k sobě domů.

„Ano, budou bydlet u mě,“ dodala Holubová, která se na přivítání samozřejmě náležitě oblékla a vsadila nejen na peruánskou barevnost ale i doplňky na její hlavě pocházely z Jižní Ameriky.

Na tiskové konferenci k nové české veselohře Taková normální rodinka jen zářila. „Nesnažili jsme se kopírovat tolik oblíbený český seriál Taková normální rodinka, je to volná variace, která by neměla být srovnávána,“ řekl deníku Aha! režisér filmu Patrik Hartl.

Jenže dost dobře nelze tyto dvě verze nesrovnat a bohužel šílená rodinka s Danou Medřickou, Marií Rosůlkovou, Danielou Kolářovou a Janou Štěpánkovou zdaleka předčila veselohru s Evou Holubovou, Lilian Malkinou, Monikou Zoubkovou a Vandou Hybnerovou.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.