Miliardář Bakala: Už finišují! A přikoupili další vilu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Miliardář Bakala: Už finišují! A přikoupili další vilu

Zdeněk Bakala s Michaelou Maláčovou už se těší do nového hnízda.
Zdeněk Bakala s Michaelou Maláčovou už se těší do nového hnízda.

MODRAVA – Invaze miliardáře a jednoho z nejbohatších Čechů Zdeňka Bakaly do šumavské obce Modrava pokračuje! Přítel ředitelky České Miss Michaely Maláčové totiž v Modravě nejen staví svůj obří dům, jehož cena se má blížit k 200 milionům korun, ale v minulých měsících ve vesnici koupil další dům za šest milionů!


Hnízdečko za 200 milionů pro Maláčovou

Nemovitost, ve které je pět bytů, koupil Bakala obálkovou metodou od Správy šumavského národního parku. „Bylo deset zájemců, ale člověk, který zastupoval pana Bakalu, nabídl nejvíce – šest milionů a jednu korunu,“ prozrazuje jeden z organizátorů prodeje. „Nikdo přesně neví, proč Bakala ten dům koupil a jaké s ním má plány. Lidi, co tam bydlí, jsou samozřejmě trochu nervózní,“ říká jeden z obyvatelů Modravy. Vedle toho Bakala konečně finišuje se stavbou své supervily, která kvůli mnoha komplikacím nabrala velké zpoždění.

Kliknutím zvětšete


Více čtěte zde!


Autor: (efk)
Foto Aha! – Alexandr Malachovský a Martin Hykl

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.