Jiří Langmajer: Dcerka jezdila ve ferrari! A to se nesmí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Jiří Langmajer: Dcerka jezdila ve ferrari! A to se nesmí!

Langmajer posadil k  Hájkovi do ferrari svou dceru a nechal ji svézt.
Langmajer posadil k Hájkovi do ferrari svou dceru a nechal ji svézt. (Aha! – Marek Pátek)

PRAHA – Sotva se Jiří Langmajer (42) v sobotu vrátil z dlouhé dovolené v Thajsku, hned v neděli vyrazil s dcerou Julií (11) do Caffeterie Ferrari na Malostranském náměstí.

Sotva se Jiří Langmajer (42) v sobotu vrátil z dlouhé dovolené v Thajsku, hned v neděli vyrazil s dcerou Julií (11) do Caffeterie Ferrari na Malostranském náměstí. Tam totiž probíhal velkolepý sraz vozů Ferrari k zahájení nové sezony! A nejen to, táta s dcerou tu shlédli v přímém přenosu Velkou cenu formule 1 z Bahrajnu, a Julie se nakonec v jednom z nejluxusnějších ferrari dokonce svezla! „Byl to její velký sen, odmalička je zblázněná do aut,“ smál se Langmajer.

Dcerku svěřoval do péče svého kamaráda Vlasty Hájka, který sraz organizoval. Hájek Julii posadil vedle sebe, pyšný táta »Langoš« si ji vyfotil, a superrychlé auto jako červený blesk vyrazilo do ulic. „Jeli jsme jen kousek, udělali jsme otočku a Julii jsem zase v pořádku vrátil,“ ujistil nás Hájek.

Stejně by ale příště riskovat neměl. A možná by stálo za to i pořídit do auta dětskou sedačku. A třeba ji brzy upotřebí i pro sebe a přítelkyni Zuzku Belohorcovou...

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.