Hvězdné manýry Anny K.: Chce sedm židlí a dva kluky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Hvězdné manýry Anny K.: Chce sedm židlí a dva kluky!

Na pódiu sice pije Anna K. mattonku, do šatny si však přeje vína a piva.
Na pódiu sice pije Anna K. mattonku, do šatny si však přeje vína a piva. (Aha! – Josef Mašek)

PRAHA – Kartony piv, vína, zrcadla, přesně sedm židlí a dva pomocníky! Požadavky zpěvačky Anny K. (42) na české poměry odpovídají manýrům zahraničních hvězd. Na pódiu jí stačí voda, po čem však touží v šatně?

Kartony piv, vína, zrcadla, přesně sedm židlí a dva pomocníky! Požadavky zpěvačky Anny K. (42) na české poměry odpovídají manýrům zahraničních hvězd. Na pódiu jí stačí voda, po čem však touží v šatně? Deníku Aha! se podařilo získat smlouvu, kde je přesně vymezeno, co Anně nesmí chybět v šatnách a bez čeho se prostě neobejde! Alkohol, obložené mísy, zrcadla, umyvadla, topné těleso, toaleta a sedm židlí – to všechno má v požadavcích. Karel Gott a Helena Vondráčková by se divili, stačí jim čistá osvětlená šatna, která se dá zamknout.

Anna K. má jasně dáno ve smlouvě, co potřebuje a přes co vlak nejede. Velké rozdíly jsou však v honorářích za vystoupení, zatímco česká zpěvačka inkasuje necelých čtyřicet tisíc, což na celou kapelu nejsou velké peníze, její zahraniční kolegyně berou milionové honoráře a k tomu potřebují ještě štěňátka a nepoužitá záchodová prkýnka. Rozkošné mazlíčky si přála do šatny Mariah Carey (37) a zcela nové prkýnko zase pro změnu Madonna (49). Skoro nesplnitelné představy však měla černoška Lauryn Hill (32), která toužila po ochutnávači jídla a meditačním koberci.

„To jsou šílenosti, co si přejí některé zahraniční celebrity,“ potvrzují organizátoři koncertů velkých hvězd. „Třeba Mariah Carey, ta vyžaduje také speciální obsluhu, která po ní bude sbírat použité žvýkačky. Na hraní chce mít v šatně živá koťátka a štěňátka,“ prozradil nám člověk z agentury, pořádající její vystoupení.

„Divocí rockeři z kapely Rolling Stones zas museli mít ve svých nejlepších letech neomezené množství alkoholu, cigaret a lehkých děvčat,“ prozradil zdroj s tím, že ani dnešní seznamy požadavků si nezadají s těmi dávno minulými. Prostitutky zřejmě z listiny nevypadly...

Požadavky světových hvězd

Lauryn Hill
Osobní asistentka, kadeřnice, masérka, vizážistka, dvě garderobiérky, ochutnávač jídla, nosiči a několik osobních strážců. Opancéřovaná limuzína. V šatně chce mít čerstvé tropické květiny a palmy, masážní vanu a anatolský meditační koberec. Zpěvačka je »veganka«, takže si přeje mandarinkovou a špenátovou marmeládu, čerstvé brusinky, originální iontové nápoje dovezené z USA nebo chléb upečený z bramborového těsta.

Madonna
400 kostýmů od Jeana-Paula Gaultiera, 8 párů bot pro Madonnu ze salonu Yvese St. Laurent, 2 letadla, několik desítek lahví finské vodky (nechává si v ní prát oblečení), v hotelu několik originálně zabalených prkýnek na záchod (bojí se infekce), stovky bílých růží (chce je mít v hotelu i v šatně), stovky lahví s vodou, vysvěcenou v chrámu kabaly (jinou nepije), na tři stovky masáží pro ni a její tanečníky, v šatně 25 stojanů na její kostýmy, několik kyslíkových bomb (kyslíkovou masku používá i během koncertů).

Mariah Carey
Nevstoupí na pódium bez láhve šampusu značky Crystal, čajového servisu, sklenice medu a čističky vzduchu. Vyžaduje také speciální obsluhu, která po ní bude sbírat použité žvýkačky. Na hraní chce mít v šatně živá koťátka a štěňátka.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.