Hron v Moskvě: Přepadli mě a okradli! Jsem rád, že žiju! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Hron v Moskvě: Přepadli mě a okradli! Jsem rád, že žiju!

Vláďa Hron si z Moskvy přivezl adrenalinový zážitek v podobě nepříjemného přepadení.
Vláďa Hron si z Moskvy přivezl adrenalinový zážitek v podobě nepříjemného přepadení. (Vladimíra Hrona)

PRAHA – Bavič Vláďa Hron (41) si z Ruska přivezl adrenalinový zážitek! Skupinka několika mužů jej totiž za bílého dne přepadla na ulici a obrala o téměř tisíc eur – 25 tisíc korun! „Šli jsme s mým impresáriem po ulici a najednou nás obklopila skupinka mužů. Odehrálo se to tak rychle, že nám nejdřív ani nedošlo, co se děje.

Jsem rád, že žiju,“ popsal Hron deníku Aha! nepříjemný zážitek, u kterého asistovala i falešná policie!

Hron navštívil Moskvu na pozvání českého konzulátu při příležitosti veletrhu cestovního ruchu. Z Moskvy si přivezl spoustu zážitků, přišel ale i o dost peněz. „Naštěstí se to obešlo beze zbraně. Odevzdali jsme peníze, a stejně rychle, jako to začalo, to i skončilo. Dokonce na místo činu ještě během loupeže dorazila i policie, ale falešná, jak jsme zjistili později. Poté jsme se dozvěděli i to, jaké jsme měli štěstí. Kdybychom dělali problémy, »policie« by nás naložila do auta a odvezla někam, odkud bychom se možná už nevrátili,“ vzpomíná Hron.

Baviče teď v nejbližších dnech čeká poslední rozvodové stání u soudu. „Je to ale jen technická záležitost, s manželkou jsme se na všem domluvili. Proběhlo to v ovzduší shody a začali jsme řešit věci bez emocí,“ říká Hron s tím, že na své dvě děti bude standardně přispívat i se s nimi vídat. „Stejně jsem se s nimi kvůli své práci vídal jednou týdně, a tak to bude i nadále, vždy se po telefonu domluvíme na termínu,“ plánuje Hron.

6.4.2008

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.