Miss Kuchařová: Koule metám nejlíp! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Miss Kuchařová: Koule metám nejlíp!

Miss Taťána Kuchařová nejen výborně metá bowling, ale její sexy postava vzbudila u kluků z dětského domova velkou pozornost.
Miss Taťána Kuchařová nejen výborně metá bowling, ale její sexy postava vzbudila u kluků z dětského domova velkou pozornost. (pro Aha!: Tomáš PÁNEK)

PRAHA – „To si pište, že vyhraju,“ usmívala se hned na začátku Bowlingového turnaje kocoura Vavřince nová Miss ČR Taťána Kuchařová (18). A měla pravdu! Její tým dětí spolu s Tomášem Vavřincem opravdu zvítězil. „Já bych přece nelhala. Vždyť říkám, že koule metám nejlíp,“ smála se šťastná Taťána.

Do bowlingového centra Radava v Praze 7 přišla na Bowlingový turnaj kocoura Vavřince celá řada celebrit. A podpořily tak dobrou věc, protože turnaj byl pro děti z Dětského domova Dolní Počernice, které si tak mohly zahrát se svými oblíbenými osobnostmi. A ve čtyřech družstvech proti sobě s dětmi nastoupily missky Taťána Kuchařová,

Kateřina Průšová, Lucie Váchová, Jana Doleželová, herečka Nikol Štíbrová, moderátor Rey Koranteng a sporťák Pavel Poulíček, který celý turnaj i moderoval. A nechyběl ani organizátor turnaje, dvojnásobný vítěz mistrovství Evropy v automobilových závodech, Tomáš Vavřinec. Ten házel ve vítězném týmu missky Kuchařové a na závěr za Motorsport Vavřinec předal Dětskému domovu v Dolních Počernicích šek na padesát tisíc korun.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.