Geri Halliwell: Z milionářky bezdomovkyní | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Geri Halliwell: Z milionářky bezdomovkyní

Geri Halliwell na vrcholu popularity, když ještě zpívala se skupinou Spice Girls.
Geri Halliwell na vrcholu popularity, když ještě zpívala se skupinou Spice Girls.

LOS ANGELES – Bývala slavnou a bohatou hvězdou. V 90. letech znal Geri Halliwell (33), jednu ze zpěvaček tehdy populární skupiny Spice Girls, celý svět. Teď, s měsíční dcerou Bluebell Madonnou v náručí.


Zpěvačka Geri Halliwell je švorc a možná ji čeká blázinec

LOS ANGELES – Bývala slavnou a bohatou hvězdou. V 90. letech znal Geri Halliwell (33), jednu ze zpěvaček tehdy populární skupiny Spice Girls, celý svět. Teď, s měsíční dcerou Bluebell Madonnou v náručí, je z bývalé celebrity bezdomovkyně! Klepe na dveře svých bývalých známých ze světa šoubyznusu a ptá se zlomeným hlasem: „Můžu u vás přespat?“

Geri tvrdí, že se chce jen schovat před zlomyslnými fotografy, kteří se snaží vyfotit její nakynutou postavu, která se jí zakulatila během těhotenství. Pravda je ale trochu jiná. Geri má dluhy, svůj dům prodala a několik týdnů už bydlí po podnájmech. Teď se proto snaží využít své slavné známé – např. George Michaela či bývalé kolegyně ze Spice Girls Victorii Beckham a Emmu Bunton – aby jí, její dcerce a smečce domácích psů poskytli azyl ve svých přepychových rezidencích.
Kliknutím zvětšeteVšichni okolo tvrdí, že se Geri v poslední době chová neuvěřitelně hystericky, prchá sama před sebou, a že by měla co nejrychleji vyhledat psychiatra, jinak to s ní špatně dopadne. Svému bývalému příteli – scénáristovi Sachovi Gervasimu (40), s kterým má dceru Bluebell – zakázala byť jen zdálky se k dceři přiblížit. Neuvedla ho ani jako otce dítěte. A při rozhovoru pro časopis Hello! dokonce rezolutním »ne!« popřela, že by ho kdy vůbec znala! „Je mi jí strašně líto. Měla by se léčit,“ říká Victorie Beckham.

Jak by mohl vypadat inzerát Geri, hledající podnájem:

● Nezaměstnaná, milovnice psů a svobodná matka s častými nervovými záchvaty hledá podnájem.
Zvláštní znamení: Bez peněz a smyslu pro humor.
Zájmy: Ráda si falešně zpívá ve sprše a čte knihy typu »Pomoz si sám«.


Autor: (INT, šum)
Foto: Profimedia.cz

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.