Lucie Bílá: Jsem Carmen! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Lucie Bílá: Jsem Carmen!

Ještě nikdy se Lucie Bílá necítila v kostýmu tak sexy jako v šatech Carmen.
Ještě nikdy se Lucie Bílá necítila v kostýmu tak sexy jako v šatech Carmen. (Aha! – David Kundrát)

PRAHA – Petr Kratochvíl (57) a dvě ženy jeho života na jednom místě! Lucie Bílá (41) a Pavlína Babůrková (35) se včera sešly na tiskové konferenci ke světové premiéře muzikálu Carmen. A zatímco Lucie dostala hlavní roli, Pavlína se představila jen jako doprovod. „Ne, nemám ambice vystupovat v muzikálu.

Co bych tam tak dělala, možná vzadu převlékala Lucii Bílou,“ řekla Babůrková, máma pěti dětí, jejichž je doslova otrokyní. „Pracovat nechci, co bych udělala s dětmi,“ přiznala deníku Aha! Pavlína.

Připravovaná premiéra Carmen vzniká především díky spojení dvou divadel, Hudebního divadla Karlín a Divadla Ta Fantastika. „Děláme to hlavně ze zištných důvodů, abychom vydělali co nejvíce peněz. Zaplnili jsme tu díru, kterou měl Egon (ředitel HDK – pozn. redakce), což je asi tak čtyři miliony, tak doufáme, že na tom vyděláme,“ řekl Kratochvíl. Lucie Bílá alias Carmen však okamžitě zareagovala. „Když jsem dostala nabídku hrát Carmen, měla jsem podmínku, že do toho musí vstoupit mé Divadlo Ta Fantastika. Asi by to bylo trochu nesmyslné, kdybych začala dělat na projektu cizího divadla,“ dodala na vysvětlenou Bílá, jež přiznala, že Carmen nebude hrát sama. „Hledáme alternaci, už mám dvě favoritky, ale nemohu je zatím prozradit. Stojím nohama na zemi a vím, že bych mohla jen těžko zvládnout odehrát všechna představení. I když bych si to moc přála,“ svěřila se Lucie.

2.4.2008

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.