Bob Klepl slavil 50! Chystá film o své mámě | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Bob Klepl slavil 50! Chystá film o své mámě

Bob Klepl poprvé na oslavě ukázal své rodiče – českého otce a arménskou matku, o které by chtěl natočit fi lm.
Bob Klepl poprvé na oslavě ukázal své rodiče – českého otce a arménskou matku, o které by chtěl natočit fi lm. (Aha! – Josef Mašek)

PRAHA – Populární herec a stále více i bavič Bob Klepl oslavil půl století na tomto světě! Alkoholu si ale moc nedal, protože přestal pít a vystavil stopku svému bouřlivému životu. Své přátele Bob sezval v pondělí večer do kavárny Malého Nosticova divadla nad Čertovkou na pražské Kampě, kde také občas hraje.

„Na těch padesát let se cítím. Začínám totiž bilancovat a být sentimentální. A už taky přemýšlím nad tím, kolik let mi zbývá do důchodu,“ žertoval s námi Klepl, za kterým na oslavu, kde šlo nejvíce na dračku dobré víno a pečené maso, dorazili hlavně členové jeho velké rodiny. Přišla i hercova expřítelkyně Markéta Coufalová (29), se kterou se měl nedávno rozejít. „Rád bych měl už vyrovnaný a šťastný vztah, ale naše povolání to moc nedovoluje,“ řekl nám smutně Bob a jasně tak naznačil, jak to s jeho vztahem k Markétě v současnosti vypadá. Mezi hosty nesměli chybět hercovi rodiče, český tatínek a jeho arménská matka, o které chce natočit film. „Maminka je teď v důchodu, byla letecká navigátorka, vystudovala v Moskvě a měla velmi zajímavý život. Jejího tatínka totiž popravil Stalin… A je tam řada dalších věcí, muselo by se točit jak v Arméni, tak v Gruzii,“ prozradil deníku Aha! Bob. Film ale produkovat nechce, spíše chce tento nápad někomu vnuknout.

2.4.2008

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.