Gábina Osvaldová: Manželovi milenky nevybírám! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Gábina Osvaldová: Manželovi milenky nevybírám!

Gábina Osvaldová s milencem....
Gábina Osvaldová s milencem.... (Aha! – Dalibor Puchta)

PRAHA – Textařka Gábina Osvaldová (57), která nyní opět každou neděli brousí svůj ostrovtip v novácké pěvecké reality show X Factor, prolomila hradbu mlčení! Velice otevřeně promluvila o svém podivném vztahu s manželem, skladatelem Ondřejem Soukupem (56), který stejně jako ona, přes posvátný manželský slib, randí s jinými!

„Nemusím být vždycky nadšená z toho, kým se ozdobí, ale já mu ty dámy nevybírám,“ přiznává Gábina s tím, že ani do její ložnice by se manžel už »nevešel«!

Začátky Soukupových záletů pro šprýmařku Osvaldovou rozhodně nebyly nikterak lehké. „Můj muž v tomhle ohledu jeden čas kopal první ligu,“ vzpomíná v rozhovoru pro týdeník Instinkt, ale zároveň dodává, že ani ona Ondřejovi nezůstala nic dlužna. Nyní se po jejím boku objevuje milenec Mirek, přezdívaný Bulhar, manželovou vyvolenou je už léta Lucie Šoralová. Jenže… „Zatímco muži nonšalantně driblují s míčem, děvčata k tomu potřebují více citu.“ Soužití ve čtyřech Osvaldová podstupuje dobrovolně, byť se skřípějícími zuby. Svého muže, s kterým tvoří dvorní autorskou dvojici zpěvačky Lucie Bílé, si ale přesto váží. „S každým bych to absolvovat nechtěla. Ale s Ondřejem, nechcemeli jeden o druhého přijít, je tohle patrně ta nejkvalitnější cesta,“ říká odevzdaně. Moc dobře ví, že v každém manželství jsou problémy. Také oni dva se kvůli nevěrám hádali a vzduchem létal i pekáč. Říkají tomu ladění formy manželství. Gábina se na Soukupa kdysi rozkřičela, že má všeho dost a nechá se rozvést. Ani v tu chvíli ale neztratila smysl pro legraci. Poslala muže na úřad pro formulář na rozvod. „Společně jsme se tomu pak zasmáli,“ řekla Osvaldová.


Gábina Osvaldová (jak jste ji možná neviděli)

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.