Operní diva a Honzík z Arabely: Chystají svatbu! Bude bez zásnub! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Operní diva a Honzík z Arabely: Chystají svatbu! Bude bez zásnub!

Andrea Kalivodová už delší čas žije se svým přítelem a budoucím manželem Ondřejem Kepkou.
Andrea Kalivodová už delší čas žije se svým přítelem a budoucím manželem Ondřejem Kepkou. (Aha! – Dalibor Puchta, Petr Novotný, ČT)

PRAHA – „Svatba? Možná bude už brzy,“ přiznala sólistka Státní opery Andrea Kalivodová (30), která se chystá provdat za režiséra Ondřeje Kepku (38). Toho diváci znají nejvíc ze seriálu Arabela, kde si zahrál malého Honzíka.

„Svatba? Možná bude už brzy,“ přiznala sólistka Státní opery Andrea Kalivodová (30), která se chystá provdat za režiséra Ondřeje Kepku (38). Toho diváci znají nejvíc ze seriálu Arabela, kde si zahrál malého Honzíka. „Neřeknu termín, ale už to plánuji,“ řekla deníku Aha! Kalivodová, které se na prstě bohužel neleskne žádný zásnubní prsten. A není to proto, že by na briliant syn herečky Gabriely Vránové (68) neměl.

„Nechci žádné zásnuby, takové okázalosti nepotřebuji,“ prohlásila rázně Kalivodová, která se v minulosti také objevovala ve společnosti Jiřího Paroubka. Ten ale nakonec podlehl tlumočnici Petře.

Operní diva už totiž jednou zasnoubená byla – a nedopadlo to dobře. „S bývalým přítelem jsem byla dlouho, dokonce jsme byli i několik let zasnoubeni, a dopadlo to tak, že jsme se nakonec rozešli. Už nikdy se nezasnoubím, plánuji rovnou svatbu,“ svěřila se Kalivodová, která svůj starý zásnubák bývalému příteli nevrátila, ale schovala si ho doma. „Na ruku si ho však už nikdy nenasadím,“ smála se Andrea, která má momentálně starostí nad hlavu a na svatební přípravy nemá vůbec čas. Kromě toho, že exceluje v hlavní roli Carmen, se totiž připravuje na další operu. Svatební zařizování tak zřejmě padne na herečku Gabrielu Vránovou, která svou už skoro snachu miluje a chová se k ní jako k vlastní dceři.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.