Zlobivá holčička Paris Hilton: Divoká jízda v Praze! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Zlobivá holčička Paris Hilton: Divoká jízda v Praze!

V podvazcích na veřejnosti? Pro Paris žádný problém. Třeba ji takto uvidíme i v Praze.
V podvazcích na veřejnosti? Pro Paris žádný problém. Třeba ji takto uvidíme i v Praze. (Profimedia.cz, ČTK)

PRAHA – Jak vypadají ty nejlepší mejdany v Hollywoodu? O tom se Češi mohou přesvědčit už o nadcházejícím víkendu. Podle dostupných informací se do Prahy na svoji vůbec první návštěvu chystá zlobivá holčička Paris Hilton (27), jedna z nejkontroverznějších amerických celebrit, známá především díky svým alkoholickým výstřelkům a točení porna.

Důvod? Ne, opravdu to nejsou historické památky. Táhne ji sem její přítel Benji Madden, zpěvák punkrockové kapely Good Charlotte, která v neděli vystoupí v Kongresovém centru.

„K doprovodu kapely se vůbec nebudeme vyjadřovat,“ tvrdí pracovníci z pořádající agentury 10:15.

Ovšem ta pravděpodobnost, že blonďatá dračice opravdu přijede, je téměř stoprocentní. Fotografové ji totiž vyfotili s rozpisem jejího programu na celý tento týden. A v něm stojí: »Neděle, 30. března: Cesta z Kolína nad Rýnem do Prahy«. Paris doprovází kapelu po celé světové turné. Minulý týden byla v jihoafrickém Kapském Městě, momentálně pobývá v Německu, kde mají Good Charlotte plánované tři koncerty. Před příjezdem do Česka by si ještě měla odskočit do Istanbulu, kde usedne v porotě Miss Turecka.

Kam může v Praze zajít

  • NA DISKOTÉKU.
    Taneční klub MischMasch? Ten pro Paris asi nebude úplně nóbl. Tak lepší tip: Mecca. V módě je i La Fabrika. A pokud by chtěla poznat nějaké české celebrity, může zajít do K.u. baru. Úplně nejlépe ale do podniku se soukromým salonkem. To kdyby ji přepadla chuť na její oblíbený kokain. Ovšem, Paris, pozor na kamery!
  • DO PAŘÍŽSKÉ ULICE. Ta patří mezi nejdražší ulice světa. A sídlí tu nejluxusnější obchody (Hugo Boss, Gucci, Versace atd.). Nakupovat tu může podle libosti díky neomezené černé kreditní kartě. Tu má na světě jen cca 50 lidí.
  • DO PEDRODOGU. Tak se jmenuje obchod s nejluxusnějším psím oblečením, který sídlí v pražské ulici Nekázanka. Tady sežene cokoliv na svoji čivaví fenku Tinkerbell. Ta je jejím největším mazlíčkem. Když jí v roce 2004 vykradli dům, pes zmizel. Paris vypsala odměnu 100 tisíc Kč za jeho navrácení. Fenka za pár dní ale přiběhla sama od sebe.

Co o ní třeba nevíte

  • Mezi její kamarádkypařmenky patří sestra Nicky, Nicole Richie nebo zpěvačka Britney Spears. K smrti ale nenávidí herečku Lindsay Lohan. Ta o ní totiž řekla: „Je to zmalovaná p*ča!“ Paris jí pak na oplátku svedla jejího přítele...
  • Má velikost nohy č. 10! „Občas se mi líbí boty, třeba od Gucciho. A když mi je přinesou, vypadám v nich jako klaun,“ stýská si.
  • Pozvat Paris na večírek není laciné. Účtuje si zhruba 18 milionů korun.
  • Touží po nesmrtelnosti. Chce, aby ji zmrazili, až zemře. A až vědci vynaleznou lék na smrt, nechá se rozmrazit. „Můj život by tak mohl trvat tisíce let,“ plánuje.

Její největší perly

● „Netušila jsem, že lidé musejí kvůli penězům pracovat.“
● „Cokoliv píšu v emailu, nic neznamená. Jsou to jen slova, která píšu.“
● „Potkávám tolik lidí, že si ani nepamatuji jména svých přátel.“
● „Byla jsem v Evropě. Mluví se tam jen francouzsky. Těm divným lidem jsem vůbec nerozuměla.“
● „Než mi bude 30, chtěla bych mít děti. Nejlépe tři, klidně i šest, to je jedno.“
● „Vlastně nemyslím, jen chodím.“
● „Byla bych dobrou prezidentkou.“

V Hiltonu bydlet nebude - Už jí totiž nepatří...

PRAHA – Nabízí se samo, aby Paris Hilton během svojí návštěvy pobývala v pražském hotelu Hilton. Jenže chyba lávky! „O příjezdu Paris Hilton do Prahy nic nevíme,“ řekla deníku Aha! tisková mluvčí pražského hotelu Hilton Markéta Šebková.

Ona totiž Paris Hilton má s hotely společné už jen jméno. Její dědeček Barron Hilton (80) nedávno síť hotelů prodal společnosti Blackstone. I s Parisiným podílem. I tak ale může blonďatá kráska mluvit o štěstí. Ještě před rokem jí totiž hrozilo, že z částky 40 miliard korun nedostane vůbec nic. „Raději ty peníze dám na charitu. Nechci se koukat, jak rozhazuje peníze, které si nezaslouží. My vždycky tvrdě pracovali. Paris ale nic neumí a nic nedělá. Jen pije, fetuje a tahá si chlapy do postele,“ zlobil se. Názor ale nakonec změnil a Paris nakonec připadly zhruba 3,3 miliardy korun.

Takže kde bude bydlet? Jednou z možností je hotel Four Seasons na Starém Městě, další například Crown Plaza v Břevnově.

Ať tak či tak, personál bude mít dost práce. Při nedávné návštěvě Berlína si do pokoje poručila zeleninu, kaviár, arašídové máslo. Samozřejmostí byla voda Fuji, kterou musel hotel objednat až v dalekém Japonsku. A pak spousta cocacoly, redbullů, vodky a tequily...

27.3.2008

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.