Kateřina Hamrová - Překazila kamarádovi sebevraždu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Kateřina Hamrová - Překazila kamarádovi sebevraždu!

Kateřina Hamrová se svým kamarádem Tomášem Gabrišem, který se o víkendu pokusil o sebevraždu.
Kateřina Hamrová se svým kamarádem Tomášem Gabrišem, který se o víkendu pokusil o sebevraždu. (Aha! – Marek Pátek)

PRAHA – Moderátorka a hloupá blondýna od Jana Krause Kateřina Hamrová (40) zachránila život sebevrahovi! Skoncovat se životem chtěl o víkendu její nejlepší kamarád, stylista Tomáš Gabriš (23). „Ale podařilo se ho díky iniciativě Hamrové zachránit. Vzhledem k tomu, kolik spolykal prášků, doktoři mluví o zázraku,“ říká jeden z členů záchranky, která Gabriše odvážela.

„V pátek večer jsem s Tomášem seděla na skleničce a domlouvali jsme se, že spolu v sobotu pojedeme na výlet. Tomáše předtím opustil jeho přítel, takže na tom psychicky nebyl dobře,“ vzpomíná Hamrová. „Jenže v sobotu ráno mi nebral telefon, neodpovídal na esemesky, a tak jsem začala burcovat jeho známé a nakonec jsem k jeho bytu i přivolala policii,“ líčí dramatické okamžiky moderátorka. „Nakonec se podařilo do Tomášova bytu vniknout včas. Tomáše pak záchranka převezla do bohnické psychiatrické léčebny. Doktoři mně pak řekli, že měl sníst asi tři plata prášků a že je zázrak, že se nám ho podařilo zachránit,“ říká Hamrová.

„Když jsem pak poprvé s Tomášem po jeho pokusu o sebevraždu mluvila, tak mi vyčítal, proč jsem ho zachránila, že kdyby se mu to povedlo, tak že by to bylo lepší. Teď už je na tom psychicky ale lépe a snad ho mají i podmínečně propustit z léčebny. Doufám, že i když mi to teď vyčítá, tak jednou bude rád, že jsem ho zachránila. Neumím si představit, že bych tohohle blízkého člověka ztratila,“ uzavírá moderátorka smutný příběh svého nejlepšího kamaráda.

27.3.2008

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.