Alkohol, oblečení a zaječí pacička! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Alkohol, oblečení a zaječí pacička!

PRAHA – Každý z herců dostal za svůj život mnoho dárečků. Ať už po představení v divadle, či jako balíček, který byl směřován přímo do televize. Populární moderátorka a herečka Adéla Gondíková dostala včera už několikátou flašku medoviny! Přinášejí hercům tyto maličkosti radost? Co s nimi dělají?

Adéla Gondíková: Medovina
„Toto je medovina od pana Václava Březiny z Opavy. Už několikrát nám, tedy mně a bratrovi Daliborovi, poslal balíček. Je to úžasný tím, že zasílá vždy něco z medu. Jednou se dozvěděl, že Dáda má rád slivovici, a od té doby je tedy jako »bonus« v balíčku také. Je to moc milé,“ svěřila se Aha! Adéla Gondíková (32), která se po mateřské dovolené vrátila do Divadla Na Fidlovačce. Zde nazkoušela komedii A je to v pytli, kde hraje albánského uprchlíka.

Lubomír Lipský: Hrnek
„Hrníček jsem dostal od Slovenského rozhlasu před několika dny, když se mnou dělal reportáž Ján Šmihula. Hodně mne to potěšilo. Samozřejmě, že jsem za svou hereckou éru dostal mnoho prezentů, ale vždy mám největší radost z těch posledních…,“ vypráví legendární herec Lubomír Lipský (82). Jeho vitalitu můžeme obdivovat například v Divadle ABC v inscenacích Jezinky bezinky, Charleyova teta a Únos Sabinek.

Gabriela Vránová: Zaječí pacička
„Toto je štěteček, zaječí pacička, který jsem dostala na absolventském představení před pětačtyřiceti lety. Dal mi ji pan profesor Rudolf Höger, bratr pana Karla Högera. Mám ji od té doby v Divadle na Vinohradech v šatně a doufám, že ji tu ještě nějaký ten čas budu mít,“ řekla nám herečka, která se proslavila rolí učitelky Hajské v seriálu My všichni školou povinní. Gabrielu Vránovou (66) můžeme nyní vidět ve Švandově divadle ve hře Absolvent.





Tomáš Krejčíř: Kravata
„Kravatu jsem dostal ještě v době, kdy jsem na Primě uváděl pořad Sauna. Dal mi ji pán, který byl z Etiopie a zajímal se o ufo. Tvrdil, že ví, jak to na světě funguje, a že vše na Zemi ovládají mimozemšťané,“ prozradil nám Tomáš Krejčíř (34), který momentálně žije natáčením »nováckého« seriálu Ordinace v růžové zahradě a moderováním Snídaně s Novou.





Michaela Dolinová: Čepičky
„Když jsem ještě moderovala počasí, nosila jsem různé druhy klouboučků a čepic. Jednou jsem do »éteru« řekla, že už jich moc nemám. Hned se mi ozvala jedna čepičkářská firma a poslala mi tolik čepic, že jsem je mohla střídat každý den. Některé z nich nosím dodnes.“ Míša Dolinová (41) je nejen moderátorkou Snídaně s Novou, ale věnuje se i herectví. V Divadle U hasičů má právě po premiéře hry Kornelovy vdovy.







Autor: Jiří LANDA
Foto Aha!: Dalibor PUCHTA, Alexandr MALACHOVSKÝ

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.