Miloš Zapletal: Složil funkci a pak se opil do němoty! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Miloš Zapletal: Složil funkci a pak se opil do němoty!

Miloš Zapletal se náramně bavil.
Miloš Zapletal se náramně bavil.

BRNO – Opilých bylo na korunovačním plese Miss ČR 2008 víc než dost. Exprezident Miloš Zapletal (65) dokonce o tom, jak si dá večer do trumpety, mluvil od podvečerní tiskové konference. A svým slovům také dostál.


V neděli okolo páté hodiny ranní v brněnském Bobycentru už těžko mohl udržet obličej v podobě, která by ho neusvědčila z přílišné konzumace alkoholu.

Kliknutím zvětšeteSama dorazila do Brna manželka Petra Jandy Alice. Zatímco frontman Olympicu se v Praze věnoval X Factoru, jeho žena flirtovala s mladíky na parketu. Trochu jí povolil otěže a tak to dopadlo. Pokukování po jiných mužích měli na plese zakázáno Miss World Taťána Kuchařová a vicemiss ČR 1998 Petra Faltýnová. Obě totiž doprovázeli jejich noví milenci. Taťána s Milanem Richterem se na párty moc neohřáli. Zato Petra Faltýnová, která po Martinu Ručinském přešla do náruče Simona Štekla a v sobotu přišla ruku v ruce s Romanem Hajabáčem, se na večírku zdržela opravdu dlouho. V pozdních nočních hodinách se už Faltýnová nebála »líbačky« na veřejnosti a Hajabáč se taky nebránil.

Kliknutím zvětšeteKliknutím zvětšeteJen tatínkem musela vzít zavděk vítězka z roku 1999 Helena Houdová. „Kdeže přítel, to je můj tatínek,“ opravovala Houdová novináře, kteří se domnívali, že konečně ukázala přítele. Muže svých snů sice zase nepřivedla, zato však ukázala něco jiného. Její odvážná červená róba totiž při tanci značně odhalovala její poprsí. Nakonec to vyřešila tak, že si ramena a dekolt zakryla velkým šálem. Do rána by se možná bavil na párty po vyhlášení výsledků Miss ČR Karel Gott, nebýt jeho manželky Ivany, která je v šestém měsíci těhotenství a v Brně mu dělala doprovod. Na parketu totiž pěkně prohnal finalistku Kateřinu Šonkovou, jež Mistra vyzvala k tanci při missí volence. Zpěvák řádil jako mladíček a očividně se mu nechtělo na pokoj.

Kliknutím zvětšete



Autor: Eva KREMSEROVÁ
Foto Aha! – Marek Pátek, Martin Hykl

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.