Missky pomluvily Christovou | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Missky pomluvily Christovou

Ivana Christová se už delší čas potýká s několika kilogramy navíc. Svým prapodivným drdolem ze sebe v sobotu večer udělala ještě robustnější ženu, než je.
Ivana Christová se už delší čas potýká s několika kilogramy navíc. Svým prapodivným drdolem ze sebe v sobotu večer udělala ještě robustnější ženu, než je. (Aha! – Marek Pátek, Martin Hykl)

BRNO – Velký majstrštyk se povedl Miloši Zapletalovi. Sezvat zástupkyně či vítězky všech minulých ročníků mu dalo pořádnou práci. Přestože se holky viděly po letech, došlo i na pomluvy! Nejvíc to schytala Ivana Christová (38).


„Co si to ta Ivana udělala na hlavě, ten namotaný chemlonový drdol ji udělal ještě mohutnější, než je,“ šuškaly si mezi sebou hlavně vítězky mladšího věku.

Miss ČR 2005 Lucie Králová (29) se terčem útoků nestala, zato však prozradila, že se v létě konečně provdá za svého partnera a otce patnáctiměsíčního syna Zdeňka Kaufmana (37). „Manželi se staneme v létě. Chystáme spíš menší svatbu. Jak máme to miminko, už se pro mě změnily priority a půjde jen o komornější záležitost, která se uskuteční v Čechách,“ řekla Králová, která zatím nepomýšlí na druhé dítě. Kliknutím zvětšete„Ani mě nevyděsil hodně komplikovaný porod, který trval asi 16 hodin. Možná jsem trochu sobecká, ale nechci teď strávit ještě další dva roky doma. Počkáme, až bude Robert ve školce,“ svěřila se Lucie.

To vítězka roku 2002 Kateřina Průšová byla asi přesvědčená, že se asi musel její snoubenec zbláznit. Vladimír Konvalinka pro ni totiž vydražil starý šicí stroj Singer, který darem dostala první vítězka Miss ČSSR Ivana Christová. A nebál se za něj utratit šest set tisíc. Otázkou je, co s takovou parádou bude dělat Kateřina Průšová. Že by po večerech šila, je v jejím případě jen velmi málo pravděpodobné.

Kliknutím zvětšete Kliknutím zvětšete


Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.