Jan Kraus: Ovládl slovenské TýTý! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Jan Kraus: Ovládl slovenské TýTý!

Jan Kraus je populární nejen na českých obrazovkách, ale stále častěji se prosazuje i na Slovensku.
Jan Kraus je populární nejen na českých obrazovkách, ale stále častěji se prosazuje i na Slovensku.

PRAHA – Herec a moderátor Jan Kraus (54) se čím dál tím více prosazuje na Slovensku! U našich sousedů měl nejprve místní verzi svého týdeníku Uvolněte se, prosím (Bez obáv, prosím)


a teď moderoval prestižní finále ankety televizní popularity OTO 2007, obdobu českého TýTý! Jak to zvládl? A počítají s ním Slováci i dál?

„Pan Kraus byl během galavečera dobrý, vtipný a zároveň nikoho neurazil,“ řekla deníku Aha! Lucia Habancová ze Slovenské televize, která celou show přenášela. „Neodpustil si ale své ironické poznámky, jako třeba na rozchod populární moderátorky SuperStar Adély Banášové s finalistou první řady Tomášem Bezdědou,“ dodává Habancová a naznačila, že Slovenská televize s Krausem dál počítá. Roztrpčením byly naopak ceny popularity pro exmanželku Libora Boučka Mariannu Ďurianovou (31), která dlouho patřila mezi nejpopulárnější slovenské moderátorky. Jenže letos se neumístila ani v pětici nominovaných. Naopak na prvním místě mezi herečkami skončila Zuzana Fialová, v Česku známá z filmů Medvídek a Obsluhoval jsem anglického krále.

Kliknutím zvětšete

Kliknutím zvětšete


Autor: LUBOŠ PROCHÁZKA
Foto Aha! – Martin Hykl, STV

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.