Faltýnová & Průšová - NENÁVIST! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Faltýnová & Průšová - NENÁVIST!

Kateřina Průšová (na fotografii) se s Petrou Faltýnovou  pořádně nenávidí. A to mají sedět u jednoho stolu!
Kateřina Průšová (na fotografii) se s Petrou Faltýnovou pořádně nenávidí. A to mají sedět u jednoho stolu! (Aha! – Marek Pátek)

PRAHA – Miloš Zapletal (65) si pěkně zavařil! Na sobotní jubilejní dvacátý ročník Miss ČR sezval všech devatenáct vítězek minulých let. To bude mela! Zřejmě totiž netuší, že některé z holek se přímo nenávidí. Dvě největší rivalky Průšová (23) a Faltýnová (29) mají dokonce sedět u jednoho stolu. Pokud ještě narychlo nezmění zasedací pořádek, mohl by se dočkat rvačky v přímém přenosu!

Nechtějí sedět vedle sebe! To bude mela!

„Slyšela jsem, že bych měla sedět u stolu s Průšovou, hrůza!“ řekla deníku Aha! vyděšeně Faltýnová.

Proč se holky nemají rády? „Obě chodily s bohatým podnikatelem Simonem Šteklem. Průšová s ním byla asi dva roky, a ještě když spolu chodili, se on zamiloval do Faltýnové,“ řekl náš zdroj ze zákulisí Miss ČR 2008.

Prezident soutěže krásy je přesvědčený, že většina vítězek dorazí. Opak je však pravdou. Michaela Maláčová (36) a Michaela Salačová (24) raději odjely do zahraničí. „Pozval jsem všechny. Maláčová mi účast nejdříve potvrdila, ale teď se omluvila, že odjíždí do zahraničí. I Salačová se z pracovních důvodů omluvila, je totiž slavná dýdžejka a má vystoupení,“ řekl Aha! Zapletal.

Kateřina Stočesová (27) striktně oznámila: „Nikam nejedu!“ Zřejmě proto, že Zapletal pozval Alenu Šeredovou, která v roce 1998 vyšachovala Stočesovou a místo ní odjela na Miss World. „Alena by měla přijet s Gigi Buffonem i s miminkem,“ prozradil nám zdroj.

Diana Kobzanová (25), černá ovce, která se se Zapletalem dlouho soudila kvůli tomu, že nafotila pornofotky, pozvání nedostala. „I kdyby mě pozval, stejně bych nejela. Mám po roce druhý volný víkend, tak se raději vyblbnu někde v přírodě než v Boby centru,“ reagovala Kobzanová.

Zapletal a jeho tým prý má na minulé vítězky zvláštní požadavky. „Prý musím mít doprovod, mám u stolu i místo pro přítele. To by mě zajímalo, kde ho mám vzít, když žádného nemám,“ stěžovala si Petra Faltýnová.

Přítele by snad v sobotu měly ukázat i Taťána Kuchařová a Kateřina Sokolová. „On nechodí moc rád do společnosti, tak nevím, jestli mě bude chtít doprovodit právě na tuto akci,“ přemýšlela Sokolová. Z Ameriky přiletí i Miss ČR 1999 Helena Houdová. „Moc se těší, protože tam bude mít tříminutové vystoupení. Měl by se promítat film z její nadace,“ prozradili organizátoři akce.

Všechny Miss České republiky

Kliknutím zvětšete

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.