Anife je opět zamilovaná | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Anife je opět zamilovaná

Anife vyměnila bohatého podnikatele Jana Velebu za zajíčka.
Anife vyměnila bohatého podnikatele Jana Velebu za zajíčka. (Aha! – Alexandr Malachovský)

PRAHA – Vztah Anife Vyskočilové (33) a bohatého podnikatele Jana Veleby je v troskách! Ale bývalá manželka herce Ivana Vyskočila (61) hned potvrdila svou pověst čiperné ženy. Na dovolené v Egyptě, kam odletěla těsně po rozchodu s Velebou, totiž sbalila třiatřicetiletého učitele potápění Luboše!

„S Honzou jsme zůstali přátelé. On těžce nesl ten mediální rozruch, který kolem mne panuje. A tak jsme se rozešli a já se od něj odstěhovala,“ říká Anife. Jenže nová láska na sebe nenechala dlouho čekat. „Odjela jsem na dovolenou do Egypta a tam jsem potkala Luboše. Moc se mi líbil, akorát jsem si myslela, že je na mě moc mladý,“ popisuje první setkání s učitelem potápění.

Nakonec ale problém s věkem vyřešila. „Luboš mi řekl, že jsem moc hezká, a že jsem ta ženská, na kterou čekal celej život. A já zjistila, že už chápu ty ženský, co mají mladé chlapy. Já měla partnery vždy o dost starší, a tak si užívám toho, že je Luboš mladší,“ usmívá se mnohoznačně »vypráskaná Turkyně« Anife. Na tu se štěstí usmálo s Lubošem i v jiné rovině. Ačkoliv je učitelem potápění, vlastní i síť benzinek. Takže je finančně zajištěný. A to pro Anife jistě také není k zahození.

8.3.2008

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.