Andrea Verešová - Ukázala fotky i kalhotky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Andrea Verešová - Ukázala fotky i kalhotky!

Andrea Verešová si během párty několikrát upravovala účes.
Andrea Verešová si během párty několikrát upravovala účes. (Aha! – Marek Pátek)

PRAHA – Modelka Andrea Verešová (27) a její manžel Daniel Volopich (42) nechali svou půlroční holčičku Vanessu doma a vyrazili na výroční galapárty salonu thajských masáží Zen. Ale ani zde se půvabná slovenská modelka nemohla nepochlubit fotografi emi své holčičky a ostatních členů rodiny.

To ale zase tolik lidí nebralo. Ostatní totiž spíš zajímalo, jaké Andrea nosí spodní prádlo. V jednu chvíli jí totiž z kalhot vykoukly sexy kalhotky a lačným pohledům spousty mužů nezabránil ani její manžel, kterého měla po boku.

Do Hotelu Icon zamířila na krátkou návštěvu také Petra Faltýnová. Známá modelka, která se před několika měsíci rozešla s hokejistou Martinem Ručinským, se nechala slyšet, že je opět zamilovaná. Jde ale zřejmě o někoho velmi váženého, nebo možná zadaného, protože se o něm bojí mluvit. „Řekněme, že prožívám šťastné období, ale nechtějte po mně víc,“ řekla Petra, která nyní pracuje převážně v Hamburku. Zda je její součastný milenec ten, za kterým se pravidelně vrací nazpátek do Čech, ale neprozradila.

Okusit relaxační masáž dorazili i Zuzana Belohorcová s přítelem Vlastou Hájkem, nebo Eva Aichmajerová, která se v průběhu večera věnovala moderování programu. Miminkem se přišel pochlubit bývalý přítel herečky Yvetty Blanarovičové Jan Mleziva. A jako ošklivé káčátko se na večírku ukázala moderátorka Kateřina Kristelová. Kvůli nenalíčené tvářičce a viditelnému nachlazení ji skoro nikdo nepoznal. Příště by měla raději zůstat doma a pořádně se vyléčit.


Videos Andreou Verešovou:

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.