Gynekologové a Četníci ovládli TýTý! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Gynekologové a Četníci ovládli TýTý!

Ivana Jirešová se stala Objevem roku a přispěla tak další trofejí pro Ordinaci
Ivana Jirešová se stala Objevem roku a přispěla tak další trofejí pro Ordinaci

PRAHA – Večírek ankety TýTý praskal ve švech, ty nejpopulárnější osobnosti však aby člověk pohledal. Z party gynekologů z Ordinace v růžové zahradě si tu vítězství plnými doušky vychutnávala jen Daniela Šinkorová (32), ostatní hned po přenosu po anglicku zmizeli. A nejen oni. Rychle se zaprášilo i po Karlu Gottovi a »poražené« Lucii Bílé. Absolutní vítězka Aneta Langerová pro změnu nepřišla vůbec.

Roman Zach (33) nejprve své vítězství v kategorii herec zapil na baru, ale dlouho se tam neohřál. V předtuše návalu gratulantů raději pohledný »gynekolog« vyklidil pole a rychle odešel domů, ke své manželce Andree a malému synovi Prokopovi. V patách mu následoval i Ladislav Potměšil a dlouho se neohřáli ani Petr Rychlý či Linda Rybová. Možná to bylo i proto, že jejich seriál cenu nezískal, porazily ho Četnické humoresky ČT.

I v kategorii zpěváků se vody začínají ustalovat. Aneta Langerová potvrdila pozici současné »jedničky«, ale obě ceny za ni přebíral obtloustlý Ondřej Brzobohatý. Lucie Bílá druhé místo nesla statečně, přesto odešla záhy. Stejně tak Karel Gott s těhotnou Ivanou Macháčkovou, který si vítězství díky Kateřině Neumannové a její zlaté medaili okořenil i »vypůjčeným« pocitem olympionika.

To, že zábavě kraluje Jan Kraus, dokázali nejen diváci svým hlasováním, ale i moderátor večera Leoš Mareš, který satirického kolegu oslovoval »mistře«. Sám Mareš si po skončení přenosu vyslechl pokárání od režiséra Adamce, protože díky Leošově improvizaci zlobili pana režiséra fotografové. Pokárání zřejmě čeká i několik tváří Rodinných pout, které se na večírku objevily. Prima, která přenos bojkotovala, totiž svým ovečkám důrazně doporučila se večera nezúčastnit...











Autor: Petr MACEK
Foto Aha!: Dalibor PUCHTA

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.