Porota X Faktoru: Tady už jde o krk! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Porota X Faktoru: Tady už jde o krk!

Miroslav Štecura v akci.
Miroslav Štecura v akci. (TV Nova)

PRAHA – Tak tady už jde o krk! Soutěžící, kteří se chtějí dostat do finále soutěže X Factor, se už neuchylují jenom k vyděračským emailům a pomluvám, ale dokonce si na porotu přichystali zbraně. Včera tak chybělo málo a mohli jsme vidět vraždu v přímém přenosu!

Tak tady už jde o krk! Soutěžící, kteří se chtějí dostat do finále soutěže X Factor, se už neuchylují jenom k vyděračským emailům a pomluvám, ale dokonce si na porotu přichystali zbraně. Včera tak chybělo málo a mohli jsme vidět vraždu v přímém přenosu!

Neúspěšný kandidát na finále soutěže Miroslav Štecura byl vskutku »kousek«. Před trojici porotců totiž předstoupil v laponském kroji a jako soutěžní píseň si vybral klasickou Tancuj, tancuj, vykrůcaj – jenže ve finštině! Ale vrchol měl teprve přijít. V Gábině Osvaldové by se v té chvíli krve nedořezal. Štecura, který žil několik desetiletí mezi eskymáky, totiž po nesouhlasném verdiktu na porotce vytáhl eskymácký nůž, který se mu pohupoval u pasu! „Kdyby chtěl, mohli jsme mít vraždu v přímým přenosu,“ přiznal moderátor Leoš Mareš. Posílí nyní televize porotcům jejich ochranku?

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.