Ladislav Frej (66), vdovec po Věře Galatíkové: Láska zrozená z bolesti? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Ladislav Frej (66), vdovec po Věře Galatíkové: Láska zrozená z bolesti?

Ladislav Frej a Marta Vančurová
Ladislav Frej a Marta Vančurová

PRAHA – Láska zrozená z bolesti? V hereckých kuloárech se mluví o novém páru. Cestu k sobě prý našli herec Ladislav Frej (66), vdovec po Věře Galatíkové (†69), a jeho kolegyně Marta Vančurová (59).

Láska zrozená z bolesti? V hereckých kuloárech se mluví o novém páru. Cestu k sobě prý našli herec Ladislav Frej (66), vdovec po Věře Galatíkové (†69), a jeho kolegyně Marta Vančurová (59). Oběma připravil život v uplynulých letech množství bolesti, a tak se zdá, že právě prožité utrpení, rakovinové peklo, ztráta nejbližšího a touha po ztracené lásce je to, co oba velmi sblížilo.

„Ladislav zjistil, že si s Martou docela rozumí, už před lety, kdy spolu hráli ve hře Pokorný Felix na Vinohradech,“ přiznává jeden z Frejových kolegů. Oba tehdy neprožívali jednoduchý osud. Vančurová měla za sebou úspěšný boj s rakovinou prsu a vyrovnávala se s tím, že ji po dvaceti letech manželství opustil její muž, kameraman Jan Malíř. Frej v té době pomáhal bojovat s rakovinou manželce Věře Galatíkové. „Kdo rakovinu nezažil u sebe nebo u svého blízkého, tak nikdy nepochopí, o co jde. Oni to ale věděli až moc dobře, a to je sblížilo,“ vysvětluje Frejův kamarád. „Tehdy mezi nimi vzniklo přátelství, které už teď je možná něco víc,“ taktně naznačuje náš zdroj. „Nebudu se k tomu vyjadřovat,“ prohlásil Frej, který má dnes premiéru v novém seriálu TV Prima Ošklivka Katka.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.