Marcela Holanová: Podvodník mě připravil o peníze! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Marcela Holanová: Podvodník mě připravil o peníze!

Marcela Holanová
Marcela Holanová

PRAHA – Samozvaný stylista a majitel pofidérní modelingové agentury Martin Vaněk (23) zneužívá známé české tváře! Bez jejich vědomí a souhlasu umístil na své stránky jejich fotografie a nabízí jejich účinkování.


Nejvíc ze všech na něj ale doplatila zpěvačka Marcela Holanová (56): „Zneužil mě! Přišla jsem kvůli němu o práci!“ zuří interpretka hitů, jako jsou Čau lásko nebo Žárlím.

Martin Vaněk se nechvalně proslavil reportáží v televizi Nova. Ta loni v březnu odvysílala, že nasliboval desítkám mladých lidí fotografování v zahraničí, a i když se práce nekonala, odmítl jim vrátit tisícikorunový poplatek. „Trestní oznámení kvůli podvodu nakonec nikdo nepodal. Lidé se většinou zalekli výhrůžek nebo jim Vaněk něco nasliboval. Já sám jsem přes něj točil reklamu a místo dohodnutých 35 tisíc jsem dostal jen čtyři tisíce,“ vzpomíná jeden z podvedených.

Kurióznější je ale chování Vaňka k osobnostem showbyznysu. Na stránkách jeho agentury jsou totiž k mání bez vlastního souhlasu!

„O tom, co o mně píše na webu, nevím. Ale Martina Vaňka znám. Několikrát mi domluvil práci, která se ale nikdy ve skutečnosti nekonala, a už jsem slyšela, že se neoprávněně ohání mým jménem. Kliknutím zvětšetePořadatelům akcí tvrdí, že pokud chtějí Holanovou, tak nesmějí volat mně, ale výhradně jemu. Přišla jsem takhle už o několik zakázek,“ zlobí se zpěvačka. Agáta Hanychová a Ilona Csáková zase neměly vůbec potuchy, s kým že to mají spolupracovat. Martin Vaněk? To bych si určitě pamatovala. Neznám,“ říká lakonicky Hanychová.

„Ale já opravdu spolupracuji s Hanychovou a Holanovou a chystá se i něco s Ilonou Csákovou,“ brání se samozvaný módní guru. „Nevím, o koho jde. Na vizáž mám vlastní lidi,“ vzkazuje však svému údajnému stylistovi Csáková.

Kliknutím zvětšeteNepříjemné zkušenosti s pohádkářem Vaňkem mají i pornozpěvačka Ester Ládová, exSuperStar Jaroslav Parči nebo »Velký bratr« Filip Trojovský. Ten na něj dokonce kvůli tvrzení, že jej zastupuje, posílá právníky. „To nechápu. Všechny tyhle pseudocelebrity mě samy žádaly, ať je agentura zastupuje,“ kroutí hlavou podivín, jehož stránky gramatikou a stylistikou připomínají slohovou práci pětkaře na základní škole a podezřelý je i fakt, že kromě čísla na Vaňka na stránkách není uvedeno ani IČO agentury.

Jeho další oběti

Kliknutím zvětšete


Autor: DAVID ZÁPAL
Foto Aha! – Marek Pátek, Petr Novotný, Josef Mašek


Marcela Holanová - Ráno:


Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.