Hvězda seriálu se ztratila! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Hvězda seriálu se ztratila!

Josef Pejchal si z natáčení Ordinace odskočil do kina.
Josef Pejchal si z natáčení Ordinace odskočil do kina. (TV Nova)

PRAHA – Štáb nejpopulárnějšího českého seriálu Ordinace v růžové zahradě musel řešit pikantní problém. Během natáčení jednoho z dílu se totiž ztratil herec Josef Pejchal (26), který v Ordinaci hraje mladého doktora Suka! Kde byl?

Štáb nejpopulárnějšího českého seriálu Ordinace v růžové zahradě musel řešit pikantní problém. Během natáčení jednoho z dílu se totiž ztratil herec Josef Pejchal (26), který v Ordinaci hraje mladého doktora Suka! Kde byl?

„Podle natáčecího plánu měl být Josef na place, ale nikde jsme ho nemohli najít. Navíc jsme se mu ani nemohli dovolat,“ popisuje členka štábu nepříjemné chvilky. „Chvilku to vypadalo, že ho snad bude muset začít hledat policie,“ směje se jedna z Pejchalových kolegyň.

Záhadné zmizení mělo nakonec komické vyústění. „Ukázalo se, že Pepa si popletl natáčecí rozpis a v klidu odešel do kina na Asterixe a Obelixe. Když se pak ukázalo, že tam navíc šel úplně sám a dobrovolně, tak si tady z něj kvůli tomu pár lidí dokonce dělalo legraci,“ uzavírá náš zdroj.

Jak se zdá, Ordinace na Nově jen tak neskončí. Druhá řadu seriálu má totiž velmi dobré výsledky sledovanosti a na Nově už vedení vyslalo k scenáristům příkaz, aby připravili další pokračování. „Ačkoliv byl nové Ordinaci mnohými prorokován brzký konec, sledovanost je téměř totožná jako předtím, takže tenhle seriál je pro Novu stále slepice, která snáší zlatá vejce,“ dodává televizní analytik Marek Ditrich.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.