Černá se pěkně namazala! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Černá se pěkně namazala!

Elen Černá-Valentová (vlevo) se nechala od vizážistky nalíčit.
Elen Černá-Valentová (vlevo) se nechala od vizážistky nalíčit. (Aha! – Marek Pátek)

PRAHA – Moderátorka a manželka akrobatického lyžaře Aleše Valenty Elen Černá-Valentová (33) podstoupila při slavnostním otevření obchodu s přírodní kosmetikou zkrášlující léčebnou proceduru!

Moderátorka a manželka akrobatického lyžaře Aleše Valenty Elen Černá-Valentová (33) podstoupila při slavnostním otevření obchodu s přírodní kosmetikou zkrášlující léčebnou proceduru!

Společně s letošní druhou vicemiss Elisavet Charalambidu (22) se totiž namazaly hned několika voňavými krémy, které podnik nabízí. „Utrácím hlavně za řasenky a lesky na rty, ale svému tělu dopřávám i různé masáže,“ řekla půvabná Elisavet, která se v obchodě nechala od šikovných vizážistek i nalíčit. Černá, jež akci v obchodním centru Chodov moderovala, si zase kromě zkrášlování zopakovala i angličtinu. Musela totiž tlumočit slova majitelky, jež prezentaci výrobků vedla.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.