Sexbomba Mašlíková: Stane se hvězdou na MTV? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Sexbomba Mašlíková: Stane se hvězdou na MTV?

Hana Mašlíková má co ukázat.
Hana Mašlíková má co ukázat. (Aha! – Marek Pátek)

PRAHA – Kráska se silikonovým hrudníkem Hana Mašlíková (25) se už asi stane moderátorkou MTV! Slavný hudební kanál, který chce již brzy v Čechách zahájit vlastní vysílání, totiž začal spolupracovat s TV Óčko, která bojuje s nízkou sledovaností.

Kráska se silikonovým hrudníkem Hana Mašlíková (25) se už asi stane moderátorkou MTV! Slavný hudební kanál, který chce již brzy v Čechách zahájit vlastní vysílání, totiž začal spolupracovat s TV Óčko, která bojuje s nízkou sledovaností.

V nejužším kole výběru na společně připravovaný pořad o showbyznysu je právě Mašlíková. „Nechci to zakřiknout. Řeknu vám jen, že druhá uvažovaná žena má prý taky plnější poprsí,“ svěřila se nám Mašlíková, která nyní podstoupí druhou plastickou operaci prsou. Šéf Óčka Jiří Balvín svými vyjádřeními pro server digizone.cz dal nepřímo najevo, jak moc se konkurence bojí, a proto s ní chce raději spolupracovat.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.