Zděšený Josef Somr nepoznal Stivínovou | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Zděšený Josef Somr nepoznal Stivínovou

Zuzaně Stivínové krátký účes moc sluší. Josefa Somra nejdříve trochu polekal, pak už svou kolegyni jen chválil a obdivoval.
Zuzaně Stivínové krátký účes moc sluší. Josefa Somra nejdříve trochu polekal, pak už svou kolegyni jen chválil a obdivoval. (Aha! – Marek Pátek)

PRAHA – „Co to máš? Cos to se sebou udělala?“ povykoval na herečku Zuzanu Stivínovou (34) její filmový kolega Josef Somr (73). Zuzana totiž zcela změnila image a byla k nepoznání. Krátký sestřih, na očích černé brýle a černé krátké šaty – prostě úplně jiná žena.

„Co to máš? Cos to se sebou udělala?“ povykoval na herečku Zuzanu Stivínovou (34) její filmový kolega Josef Somr (73). Zuzana totiž zcela změnila image a byla k nepoznání. Krátký sestřih, na očích černé brýle a černé krátké šaty – prostě úplně jiná žena.

„Konečně jsem svá, takhle jsem to chtěla pořád, pravda je, že v zrzavých vlasech, které jsem měla ve filmu, jsem se necítila. Postupně jsem to upravovala a zkracovala, až to dopadlo takhle. Máte však pravdu, že jsem se chtěla i trochu otřepat z té role, herci to tak někdy dělají,“ přiznala deníku Aha! Stivínová, které nový účes opravdu moc sluší. Somr se Stivínovou se sešli včera v kině Atlas na první projekci nového českého filmu režiséra Vladimíra Michálka O rodičích a dětech, kde si zahráli manžele.


Upoutávka na film O rodičích a dětech:

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.